måndag 28 mars 2022

Jösses flickor vilket gangsterkrig

UPPDATERAT

 En man har skjutits i huvudet inne på ett gym i Vasastan. Han är svårt skadad, inte så lätt att överleva något sådant. Jösses flickor vad jag är trött på dessa kriminella. Tunnelbanan är stoppad och mannen hade mask. Hur många skjutningar har det varit i år? Minns inte längre men det är säkerligen på väg mot rekord nu igen. Ut med dessa galningar ur landet eller lås in dem på livstid. De förtjänar inte någon frihet. Men risken att åka fast är inte så stor. Det är därför de fortsätter skjuta. Och döda om det är möjligt. 

13:37

Polisen säger att kontroller av personer har genomförts. Kartläggning av den skjutne pågår. Inhämtning och analys av bilder från övervakningskameror. Kartläggning av den skottskadade personen pågår. Inhämtning och analys av bilder från övervakningskameror pågår. Flera personer har förhörts. Fysiska spår och bevis har säkrats. Hund ingår i sökandet efter bevis och gärningsman. Det gäller för polisen att verka vara på tårna nu när Sluta skjut också pågår i Stockholm.

15:43

Mannen som sköts var inte måltavlan, men försökte spela hjälte och brotta ned skytten. Han sköts då i huvudet. Inte ingripa på egen hand utan polis på plats. Det är farligt. 

29.3.2022

Jo det var en ordningsvakt som ingrep. Han jobbar vid en kändiskrog i Stockholm - sägs vara Riche - och är i 55-årsåldern. Han trodde väl att han kunde ta hand om buset också denna gång. 

12:22

Enligt polisen är mannen skjuten i "övre delen av kroppen". Inte huvudet då? I så fall kan han ju klara sig kanske. Vi får se. Det verkar vara Fredde på Riche som är offret. 

30.3.2022

Jodå han dog av sina skador. Så nu är det mord. Ett till i mängden av mord genom skjutvapen. För bedrövligt. Här en runa över honom från Medborgerlig samling. Arton personer har skjutits ihjäl hitintills i år. 

6.4.2022

Nu är det nitton personer som har skjutits till döds i år. En man i 20-årsåldern sköts nära Norsborgs tunnelbana i går. 

11.4.2022

Och i Södertälje hittades en man i går mördad i en trädgård. Dock ej skjuten? I går sköts dock en man ihjäl i Skarpnäck. Så nu är det 20 skjutna i år. Nej det var fel för mannen i trädgården var också skjuten. Så det är 21 skjutna och mördade i år. 

Här inne lär skjutningen ha ägt rum. Mannen är livshotande skadad. Gangsteruppgörelse. 

3 kommentarer:

 1. Gymmen måste följaktligen porta män med utländskt utseende för att hålla sig på den säkra sidan.

  SvaraRadera
 2. Du borde uppdatera: killen avliden!

  SvaraRadera
 3. "killen avliden!".
  55 år var han dock ...

  Gymmen kan väl vara farliga för de som har onda fiender. Ofta är det
  stora fönster ut mot gatan så att man kan se vem som är där. Likaså
  hos frisören.

  SvaraRadera