måndag 21 mars 2022

De här flyktingarna är annorlunda

 Det är inte rasism att prata om olika sorters flyktingar. För kvinnor och barn som flyr är absolut annorlunda än män, som låtsas vara barn. Vi tog emot massor av män och gör det fortfarande, men naturligtvis är kvinnor och barn mer skyddsvärda. Fast genusforskarna får säga emot om de vill, men kvinnor och barn är annorlunda än män. 

I Aftonbladet ondgör sig enligt mall 1A Eric Rosén över den rasism och sexism som nu breder ut sig. För "flyktingarna" fick ju inte komma in i Polen förut när Belarus hade forslat en massa män nu igen till gränsen mot Polen. Det var män från Mellanöstern och Afrika och det var en provokation från Belarus sida. Till slut fick Belarus skicka hem dem igen. Men något sådant får inte plats i Eric Roséns krönika. Inga fakta. Detta var ett försök att destabilisera EU från Belarus sida, innan Putin startade kriget mot Ukraina. 

Det kom så många män till Sverige från Mellanöstern och Afrika att de blev fler än kvinnorna i landet. Det hade aldrig tidigare hänt. Och så tyckte en del av dem att det var fritt fram att våldta och härja i landet, för det hade de rätt till eftersom det här var de otrognas område. Och ingen behövde tala sanning för myndigheter, som också skulle förse dem med allt de behövde. De som varit så förfördelade tidigare i sina liv. 

Nu vill nog en del sätta rasismstämpeln på mig också, men det har ni inget för. Jag tar gärna emot alla människor, som inte begår brott mot mig eller andra. Och brotten har ökat i Sverige. Det är ingen nyhet  - också regeringen har upptäckt detta - och heller inte att det finns utsatta särskilda områden i Sverige. Fakta slår igenom, men långsamt, eftersom naiviteten har varit stor. För alla människor är så lika, goda och fina. Ja det stämmer tills de visar sig vara något annat. 

Jag har skrivit i åratal om detta, för jag har aldrig varit kommunist som en del av mina tidigare journalistkompisar på DN. Men många av dem vågar nu inte hålla kontakten med mig, för tänk de kan ju också bli anklagade då för att vara rasister, fascister eller rent av nazister. Märkligt nog så blev de som var allra mest på kommunisternas sida, i bland annat Kambodja när röda khmererna tog över, sjuka och dog. De kanske upptäckte sanningen och stod inte ut med den. Lurade som de var i grunden. 

Här korsar flyktingar från Ukraina gränsen till Polen. Det är mest kvinnor och barn för männen får inte lämna. De måste försvara landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar