tisdag 1 mars 2022

Ryssland begår krigsbrott

 UPPDATERAT

Det står klart att Ryssland använder otillåtna bomber, som klusterbomber och vakuumbomber, som är de värsta som går att ta till innan kärnvapen. Dessa sprider mer död och förödelse genom att klusterbomber innehåller metalldelar eller annat som sprids i omgivningen. Och vakuumbomber suger in syre från omgivningen så att explosionen blir längre, hetare och värre än annars. Vapnen gör inte skillnad på civila och militära styrkor. Det är krigsbrott att använda dessa mot en civilbefolkning. 

Ett attentat mot Putin skulle sätta stopp för kriget omedelbart, men vem ska genomföra detta? Han lär befinna sig i Uralbergen i skydd för allt. Attentatet mot Hitler tog inte död på honom fast det var en bomb nära honom. Annars hade detta bombdåd förkortat kriget för det ägde rum 1944. Vad är det som gör att alla hukar för någon galen maktmänniska? Egna vinningar lyder svaret, för det finns alltid människor som tjänar på förtryck och krig. Putins närmaste släkt lär ha gjort det. Putin har också rika och mäktiga vänner som har hjälpt honom hålla kvar makten. 

Putins mandatperiod går ut 2024, men innan dess måste han avsättas med våld. Så kommer han att gå samma öde till mötes som andra galningar, som har trott att de kan regera i evighet över ett land. Han kommer naturligtvis inte att avgå frivilligt när han har hållit sig kvar vid makten sedan år 2000. Den mannen måste stoppas på annat sätt precis som tidigare diktatorer i världen. 

Varken Kazakstan eller Ungern stödjer vad Putin sysslar med. Han blir allt ensammare i världen. Ekonomiska intressen har gjort att Kina, Indien och Förenade Arabemiraten lade ned sina röster i FN när alla andra länder fördömde Rysslands invasion av Ukraina. Ryssland kan inte räkna med att ens dessa tre länder kommer att stödja honom med vapen. Det är därför han skramlar med atomvapen för Ryssland har ett överskott på dessa, flest i världen. 

18:25

TV-tornet i Kiev har attackerats. Sändningarna är utslagna. Så uppför sig en fiende som inte fattar att internet finns och att alla har mobil numera. Det här är formulär 1 när det gäller krig som andra världskriget. Så Putin ska ta över nu istället och köra propagandan över ukrainarna? 

3.3.2022

DN upptäckte också att Ryssland använde otillåtna bomber. En dag senare än jag skrev om detta. 


I det här rummet exploderade en bomb den 20 juli 1944. Hitler hade dött om inte överste Brandt hade flyttat portföljen med bomben en liten bit. Hitler klarade sig, men Brandt dog. Ett 40-tal försök att döda Hitler genomfördes, men han klarade sig ända till bunkern i Berlin. Hur ska det gå för Putin?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar