fredag 25 mars 2022

Tegnell vår befriare som inte fick jobbet

 Så kom det sig att i nådens år 2022 skulle vår käre befriare Anders Tegnell sparkas uppåt och erhålla ett alldeles underbart jobb på WHO som vaccinexpert och resa jorden runt för att befria alla länder, som finnes på denna jord. Det var bara ett problem. Jobbet var inte kreerat ännu fast herr Tegnell själv hade sagt att han skulle tillträda den 14 mars. Och att det var en fråga om ett fint arbete han inte kunde tacka nej till. Han fyller 66 i april och kan förstås pensionera sig.

Så pinsamt detta är för Sverige, som har köpt sig in i FN tidigare, men som nu inte lyckades ta sig in i WHO lika kvickt. Folkhälsomyndigheten skyndade till och förklarade att det hela var ett missförstånd. Läs: de hade inte lyckats att övertala WHO om nyttan med herr Tegnell. Socialdepartementet hade dock utsett honom till denna fina post. 

För övrigt så har jag inte heller nu tagit några sprutor med vaccin mot den farsot som herr Tegnell räddade oss ifrån - trots alla 18 000 döda eller hur många det nu har blivit. Han slogs mot denna drake med ett mod som ingen annan. Dock visade det sig att jag tydligen har ett inbyggt försvar som är väl så gott eller bättre som några sprutor med vaccin. Så det var helt rätt att inte ta något vaccin. Jo jag har luftvägsallergi och det skyddar. Inget ont som inte har något gott med sig!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar