onsdag 16 mars 2022

Krokusen lyser med sin frånvaro

UPPDATERAT

 Det är en kall vår, mycket kallare än förra året. Då kom krokusen upp ur marken den här veckan, men nu är det minus 4-5 på nätterna så marken tinar aldrig. Frosten består precis som hos människor i resten av världen. Tänker att naturen speglar vad människor sysslar med. Krig och annat elände. Klimatgalningarna har inte rätt. Det vet vi. Denna vecka varnar lokalmedierna för att platsen där jag bor är utsatt när havet stiger. Jaha. Det är länsstyrelsen och MSB som går ut med dessa varningar. Havet stiger inte. Har det inte gjort på de 35 år jag har bott här. Propagandan har alltid fel. Spelar ingen roll vilken väg den tar. Men alla galningar har fått sin statliga försörjning där och något måste de prestera.

Annars så lär miljöförstöringen i Ukraina vara utan motstycke. Husen förstörs, naturen förstörs, människorna dödas. Och militär materiel skräpar ned landet. Ukraina hade planer på omfattande trädplanteringar innan kriget, men dessa lär utebli. Djuren försvinner också när det krigas. De stora djuren gillar inte ljudet av bomber eller missiler. Fåglar hörs inte längre. De flyttar till lugnare trakter.

Jag har slutat titta på nyheterna på morgonen. Det är förfärligt att se nyhetsuppläsarna åldras i realtid. Och att det återigen finns tusentals flyktingar, som vill bebo vårt land. Det är kvinnor och barn den här gången och inte de unga män, som skulle hjälpa till med vår ekonomi, men istället införde kriminella gäng i Sverige och utnyttjade vårt välfärdssystem. Taqiyya och Kitman är rätt för muslimer. Om sanningen medför dåliga följder är det rätt att ljuga och också att dölja fakta och utelämna en del, som är ofördelaktigt. Känns som om detta har smittat Ryssland som en sjuka just nu. Men det finns inte inskrivet som en religion. Bara som hjärntvätt. 

15.21

Just för att jag skrev i morse att krokusarna lyste med sin frånvaro så skyndade sig en liten stackare att sticka upp ur marken. Se nedan. 


Första lilla krokusen förra året. I år ingenting alls för det är ständig frost på nätterna. Bilden från den 19 mars 2021. 

Världens minsta krokus stack upp ur marken just i dag. Tack lilla blomma! Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar