torsdag 13 november 2014

Brott lönar sig i Tensta

De som skulle vara förebilder fortsatte att begå brott anställda av kommunen. En bild av hur det snälla svenska samhället fungerar. Det har länge varit så att de som begår brott får extra mycket av samhället för de behöver uppenbarligen hjälp. 

Hela vår invandringspolitik bygger på idén om att de som det är mest synd om i världen ska komma hit. Plus att vi naturligtvis anses behöva dem i Sverige för att vår befolkning inte ska minska. Men nu när invandringen blir större än de nyfödda i Sverige kanske toppen är nådd. Enligt DN så kanske det är så att de trovärdiga svaren saknas på "hur Sverige ska kunna ta emot en halv miljon människor på ett bra sätt inom de närmsta åren. I ett sådant läge måste vi också dryfta prioriteringarna i asylpolitiken, vad gränslöshetens riddare än säger", skriver DN

Dokumentären "Bränn en bil - få ett jobb" visas i kväll klockan 20 på SVT2. En cynisk rubrik på programmet, som sammanfattar dilemmat för kommunen när ett brottsoffer kunde möta gärningsmannen och då med kommunens jacka på sig för att denne skulle bevaka bygden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar