söndag 2 november 2014

Polarisen smälter inte

Nu är det dags igen för nya rapporter om att det är vårt fel att jorden går mot sin undergång. Människan är alltings ont och det kan man ju tycka när det finns idioter inom islam som lär sina spädbarn att sparka fotboll med en människas huvud. Men hela mänskligheten är inte totalt korkad. 

Att polarisen smälter är inte sant, men ändå tjatar FN:s klimatpanel om att människorna står bakom jordens uppvärmning. Detta har pågått i åratal. Sannolikt var perioden från 1983 till 2012 den varmaste 30-årsperioden på jorden de senaste 800 åren, säger klimatpanelen och är nästan bergsäker på att det är människan som ligger bakom detta. Nu presenteras detta i Köpenhamn som dagens sanning. Plus på DN Debatt ställer professorerna upp och säger att hitintills har ingenting hänt. Snarare tvärtom.

Jaha och varför smälter då inte isen kring Nordpolen ännu fortare nu då? Istället är det tvärtom att 2012 var det absolut varmaste året då isen fortfarande smälte, men inte alls längre år 2014. Det är kallare nu än för två år sedan. Människan är fantastisk som kan ändra förhållandena vid Nordpolen så fort. Sic!

1 kommentar:

  1. Du svär i klimatkyrkan, och blir därmed en förtappad som ifrågasätter. Själv vet jag inte riktigt säkert. Vad jag däremot vet är att den GLOBALA uppvärmningen kanske är ett GLOBALT problem. Därför är jag förvånad att professorer som fått gå i folkskola och realskola på skattebetalarnas bekostnad kan vara så korkat inskränkta att de trott Kyotoavtalet som signerats av de som släpper ut minst CO2 i hela världen skulle medföra någon signifikant reduktion av det globala CO2--utsläppet. med sin a patetiskt etnocentriska förslag till "lösningar" påminner de mest om ett gäng fulla studenter som försöker dela en krognota utan att ha fått veta summan av värden. Är de så korkade att de tror att regeringar i Ryssland, Indien, Kina, Australien (som just nu avskaffade sin CO2-skatt) , USA , Canada (som hoppade av Kyotoavtalet när förhandlarna visade sig ha räknat fel på en faktor tio) antecknar deras idéer ?

    SvaraRadera