måndag 17 november 2014

Inbrottet hos Annie Lööf

Det hände sig i går att centerledaren Annie Lööf också fick besök av tjuvar. Det är inte så ovanligt i Ektorp Nacka där hon bor. Här är senaste rapporten från polisen i Nacka om vad som har hänt där senaste dygnet och i helgen. Vi lever i ett brottsligt land och man får räkna med inbrott även om tidningarna tog till krigsbokstäver i går kväll för att just centerledaren hade blivit utsatt. 

Hon bor i en ståtlig villa och det är klart att tjuvar kan ge sig på den om ingen är hemma. Själv så tillbringade hon helgen i Polen och turistade, kopplade av och shoppade. En vanlig helg för en kvinna  i 30-årsåldern, som inte har några bekymmer alls egentligen. Det var tretton villainbrott i helgen i Nackapolisens område.

Inbrottet skedde vid 17-tiden och Annie Lööf kom hem senare vid 23-tiden. Det skulle väl vara bättre att överklassen hade det som förr i tiden: butler och betjänter som i Downton Abbey ungefär så att poliser i hopar och Säpo slapp rycka ut. Tänk vad mycket jobb det skulle finnas! Och bevakning dygnet runt av hus genom att de var bebodda ständigt. Så att inte den kriminella underklassen skulle ha en chans! Social kontroll helt enkelt.
Ingen idé att göra inbrott här. Bevakas av larm, poliser och Säpo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar