tisdag 4 november 2014

Flyktingar på rekordnivå

Vi kommer att få flyktingar i 100 000-tal de närmaste åren tror Migrationsverket. Plus alla då som har "rätt" att komma hit för att de är anhöriga eller ensamkommande barn. Hur ska vi kunna möta detta utan att landet förvandlas? Det går inte. Och det är inte alls som under andra världskriget även om flyktingströmmarna är lika stora. Då berörde de Europa på ett helt annat sätt när länderna förstördes. Flyktingarna hit kom från Europa och de var relativt små strömmar. 

Nu är de lika stora som under Balkankonflikten i början av 90-talet och det är andra folkslag än då. De flesta kommer från ex-Syrien kan man väl säga när IS snart har lagt under sig landet och gjort om det till en del av det nya kalifatet. Och detta gör att de andra invånarna flyr för att inte tas av daga. I Sverige är i dagsläget nästan alla partier överens om att vi ska ta emot alla som vill hit. Det kommer inte att hålla i längden. Vi kan inte ta emot flyktingar hur många som helst. Var ska de bo? I tält i Norrland i den hårda vintern? Redan nu är asylboendena impopulära bland flyktingar. De bor trångt och tycker ofta att det är för långt bort plus att maten är dålig.

Det går inte att se det som annat än att Sverige är på katastrofkurs vad gäller utvecklingen av arten människa i våra skogar och städer. Det kommer att bli ännu större kollisioner mellan olika sorter av arten människa och mellan de djur, som fortfarande beror vårt land. Det går inte att plantera ut någon biologisk art alls i den mängd det nu är fråga om i ett geografiskt kallt och kargt område och tro att det ska gå bra. Det blir inbördes revirstrider vilken sort av biologisk art det än är fråga om och här gäller det arten människa, som kan beväpna sig på ett sätt som ingen annan art på jorden. Och vi som inte ens kan samsas med några hundra vargar.

Vårt land klarar inte en stor invasion av människor. Detta är ett litet land vid Nordpolen och skulle inte kunna bebos nästan alls om det inte vore för Golfströmmen, som ändå gör att det går att bo i de södra delarna utan större problem än en halvmeter snö och minus 20 grader ibland. Men de av arten människa som är van vid varmare klimat och inte vet hur man klarar snö och kyla passar inte riktigt in här. Och inte har vi resurser att bygga in halva landet så att alla får vara inomhus under den kalla årstiden. Vi klarar inte den uppvärmningen.

Här är Migrationsverkets prognos av dagens datum. Som en jämförelse har Finland tagit emot drygt 3 000 asylsökande under år 2013.

Inte heller klarar Europa av de fattigare länderna Rumänien och Bulgarien, som frikostigt skänker sina invånare till andra länder, där de får tigga. Befolkningen minskar i dessa länder, som länge led under förtrycket av kommunismen och som inte har utvecklats sedan dess fall. När ramlar EU ihop? Kanske när England får nog och drar sig ur. Angela Merkel har sagt att hon hellre ser att England lämnar EU än att detta land inte följer migrationsreglerna. Premiärminister Cameron ska hålla ett tal om detta före jul har han lovat. Nedan ses hur många som migrerar till United Kingdom från Europa per år. Det ligger brutto kring 200 000 bara från EU. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar