lördag 22 november 2014

Islam religionen från helvetet

UPPDATERAT
Ja så får man uttrycka sig i Sverige. Det råder religionsfrihet och man får tycka vad man vill om religioner. Likadant kan man säga om kristendomen, judendomen och buddhismen om man tycker så. Religion är på gott och ont ett påhitt av människor. Fast det brukar hävdas att bibeln och andra böcker som torahrullarna samt koranen är Guds egna ord.

Det är inte hets mot folkgrupp, som en polis tydligen trodde i Karlstad, när han beslagtog en t-shirt med texten "Islam is the devil". Här nedan kan ni se en t-shirt från nätet där det står att "Islam is of the devil" och en som vill "Nuke ISIS". Ingendera borde vara straffbart att bära. Det står var och en fritt att utöva sin yttrandefrihet både här och annorstädes. Svenska lagar gäller också i Värmland.

23.11.2014
ISIS eller den Islamska staten (IS) har dock ingen chans mot de speciella styrkor som Storbritannien har skickat mot dem. Det här hyllande reportaget i Mail on Sunday från i dag berättar om hur hundratals av de islamska terroristerna har dödats under de senaste veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar