lördag 6 augusti 2016

Allahu akbar skrek machetemannen

UPPDATERAT
Detta inträffade i Belgien i dag och två kvinnliga poliser skadades av mannen innan han sköts och skadades svårt av en tredje polis. Terroristen dog senare på sjukhus. Detta hände i Charleroi söder om huvudstaden Bryssel för några timmar sedan. Attacken skedde utanför en polisstation. Den ena kvinnliga polisen är svårt skadad. Så tröttsamt med dessa attacker i islams namn. Detta som ju är fredens religion. Eller hur? För övrigt dog den förste svensken i onsdags i krig mot IS. Det var en 59-åring rapporteras det, han stred med USA-stödda kurder och var från Malmö. IS utkämpar sina sista strider nu för längs Turkiet är gränsen snart säkrad och därmed har styrkorna stängt av försörjningsleden till IS "huvudstad" Raqqa, som ligger söder om Turkiet i Syrien. 
7.8.2016
Det var en 33-årig algerier som angrep poliserna i Charleroi i Belgien i går. Han var kriminell, men inte känd för terrorism.
17:19
Men IS tar på sig "äran" för attacken och menar att denne algerier har hörsammat deras uppmaning att attackera folk som tillhör "korsfararkoalitionen". Denna organisation är sannerligen galen. Machetemannen skulle ha suttit häktad för brott, men det fanns inte plats i häktet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar