torsdag 18 augusti 2016

Donald Trump vill inte bli president

Det är den kände filmaren Michael Moore, som påstår detta och han menar att Donald Trump bara ville ha lite mer uppmärksamhet och lite mer betalt för sin show på TV. Eller mycket mer så detta var ett spelkort han lade ut för att skaffa sig ännu mer fördelar som kändis. Allt enligt Michael Moore, som menar att kampanjen tog över Donald Trump när han för drygt ett år sedan hade annonserat sin kandidatur till president i USA.

Dock fick han inte det mottagande han hade väntat sig från NBC:s sida utan han fick sparken från sin TV-show med omedelbar verkan eftersom han hade uttryckt sig rasistiskt om mexikaner och dessutom slutade NBC att sända de skönhetstävlingar som Trump ägde: Miss USA och Miss Universum. Så Donald Trump gick vidare på vägen mot nominering till presidentkandidat fast han inte ville ha ett så tråkigt jobb egentligen. Allt enligt Michael Moore.

Han fick storhetsvansinne och kunde boka in sig hos vilken TV-show som helst. Alla ville prata med honom. Han hade helt plötsligt blivit kung och kunde välja och vraka vilka han ville prata med och var han skulle framträda. Allt vad han sade refererades och stöttes och blöttes överallt i medierna. När han vann primärvalet i New Jersey blev han först deprimerad, men sedan gick han vidare i ullstrumporna och det tog hela tretton månader av rasistiska, sexistiska idiotiska uttalanden innan han äntligen fick experterna att förutspå att han inte skulle bli president. 

De senaste tre veckorna har han inte gått framåt utan det är Hillary Clinton som leder stort i valundersökningarna. Han jobbar nu hårt på att få det att framstå som om andra tvingade honom bort från presidentposten. Han vill inte stå där med stämpeln förlorare i pannan på valdagen den 8 november i år. Allt då enligt filmaren Michael Moore, som själv är extrem, men åt andra hållet än Donald Trump. Men eventuellt är Donald Trump verkligen så dum som han framstår. Han har dock helt klart gett röst åt den annars ganska tysta skaran av väljare i USA, som aldrig får det bättre.

Här skrev jag tidigare om att Donald Trumps senaste dumheter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar