tisdag 9 augusti 2016

Johnny Depp är oskyldig

Han har samlat ihop mer än tjugo vittnen för att de ska berätta att han aldrig har slagit sin fru Amber Heard. Hon ljuger helt enkelt om att hon blev misshandlad den 21 maj i år. Amber Heard hade tagit ut skilsmässa den 20 maj bara två dagar efter att Johnny Depps mamma dog och enligt Amber Heard misshandlade han henne genom att han slog henne med mobiltelefonen i ansiktet. Ingen har dock sett några skador på Amber Heards ansikte. Amber Heard fick besöksförbud mot Johnny Depp i slutet av maj i år. 

Denna skandalhistoria uppdagades efter att de hade varit gifta i 15 månader och enligt Amber Heard hade hon blivit misshandlad tre gånger bara under de senaste sex månaderna då. Hans tidigare fruar har också trätt in och berättat att han aldrig har varit våldsam och alltid har varit en kärleksfull man, som aldrig har skadat någon. Amber Heard har deklarerat att hon är bisexuell och hon är 22 år yngre än Johnny Depp. Så äktenskapet hade inte någon större chans att bli långvarigt. Amber Heard säger att hon har läkarintyg på tidigare misshandel. Hon tänker kalla sju vittnen till domstolen. Rättegången om misshandeln ska äga rum i september.

Här skrev jag tidigare om deras skilsmässa. Och här om att hon bröt ihop när hon lämnade domstolen i våras i Los Angeles. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar