måndag 15 augusti 2016

Turkiet tycker barn ska ha sex

UPPDATERAT
Barn mellan 12 och 15 år ska ha sex om de själva är med på det. Så vill Turkiet ändra lagen om detta. Det är ännu en spik i kistan som gör Turkiet till ett extremt muslimskt land i Mellanöstern istället för ett land som kan vara med i EU. Lagändringen har länge varit på gång, men har nu godkänts av Författningsdomstolen i Turkiet. Beslutet träder i kraft i januari 2017. 

I internationella sammanhang betraktas individer under 18 år som barn fortfarande och sex med minderåriga under 15 år är likställt med våldtäkt i Sverige. Profeten Mohammed var den som gick före och gifte sig med ett barn, som han hade sex med när hon blev nio år. Aisha var sex år gammal när äktenskapskontraktet skrevs och det fullbordades när hon var nio år. Som mest var profeten gift med elva kvinnor och hade sex med dem alla. Rena sexatleten således. Han hade enligt legenden samma styrka som trettio män. Naturligtvis är detta rena amsagor, men muslimer anses ska tro på sådana skrönor.

Varför muslimer är så fixerade vid sex beror antagligen på att de är så strängt hållna i förhållande till kvinnor. Vissa kvinnor är absolut tabu och andra betraktas mera som sexslavar. Eller som en ung svart man förklarade saken i går på nyheterna i TV stående i Kungsträdgården i Stockholm apropå sexuella övergrepp i Sverige: det handlade om att närma sig flickor och samtidigt imponera på sina manliga vänner. Dessa muslimer är rena snorvalpar som aldrig växer upp och ser könen som jämställda eller kvinnor som riktiga människor. 

Turkiet är på väg med stormsteg mot medeltiden. Mohammed levde på 5-600-talet efter Kristus. Och var en analfabet som tyckte sig skåda något. En knasboll helt enkelt som fortfarande styr en miljard människor i världen genom sina imamer. Han var en militär och politisk ledare så fortfarande förväxlar länderna där muslimer styr religion och politik. Dessa olika sätt att förändra världen är inte åtskilda utan anses vara samma andas barn. Det gör att det går att fortsätta att förslava kvinnor och tvinga dem att gifta sig i tonåren och låsa in dem i hemmet. För religionen styr också över politik och militär.

Här skrev jag tidigare i mars i år om att Turkiet passar i EU när helvetet fryser till is. 

14:02
Turkiet har kallat till sig Sveriges ambassadör till följd av den kritik som bland andra utrikesminister Margot Wallström har uttalat. Tänk att jag skulle hålla med Wallström i någon fråga det var oväntat. Skriv ned Turkiet mera! Det som uttalas av människor i andra delar av världen är inte ett dugg kontroversiellt. Barn behöver skydd inte idioter som ändrar lagarna till för mån för pedofiler. 
15:48
Det är väl bara i sin ordning att Turkiets utrikesminister tycker att det är "skandal" att Wallström twittrar som hon gör. Hon är ju både kvinna och kristen och en sådan ska naturligtvis inte yttra sig. "Falska nyheter eller spekulationer" kallar utrikesministern i Turkiet grunden till hennes protest. Ja han menar väl att än är detta inte genomfört, först nästa år kan detta bli verklighet, som jag skrev ovan, men att protestera nu är naturligtvis lämpligt för sedan är det för sent.


Det är bara tre år sedan som kvinnorna i Feministiskt Initiativ
tog på sig slöjor för att stötta den kvinna
som ljög om att hon hade blivit överfallen för att hon var muslim.
I själva verket var det hennes muslimske man som hade slagit henne. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar