fredag 26 augusti 2016

Gudrun Schyman vill köpa burkini

UPPDATERAT
Hon skriver på twitter att det är dags att köpa en burkini. Det tycker jag absolut hon ska göra och att hon alltid ska gå omkring i den. Den skulle passa henne utmärkt, den smiter åt runt hennes figur och så slipper hon tänka på frisyren, som döljs ordentligt under en huva. Och hon kan utan vidare hoppa i och bada på lunchen när det är paus i jobbet. Mycket praktiskt!

Det är ingen hemlighet att jag inte gillar Gudrun Schyman för jag såg henne på Ängsviksgården när hon flyttade till Stockholm för att göra karriär i vänsterpartiet. Hon är sådan att hon gör allt för att skaffa sig egna fördelar. Och hon hoppas nu på att hon ska ta sig in i riksdagen med hjälp av muslimer. Partiet fick tre procent i senaste Ipsos-mätningen. Det har de haft förut också, men aldrig kommit högre än så. 

Här skrev jag senast om henne. 27.8.2016
Här kan ni läsa om vad som har hänt Maria Rashida för att hon försvenskades och inte längre ville bära de religiösa symbolerna. Hennes man utsatte henne för en syraattack. Denna könsrasism utmålas i Sverige som mångkultur, säger hon. Meningen med slöja, nikab, burka och burkini är att dölja och skydda kvinnors oskuld för alla män ses som potentiella förförare och våldtäktsmän, menar hon. När hennes man inte längre hade den mentala makten över henne så tog han till våld. Han ville att de skulle fortsätta leva som i Iran. Och detta synsätt vill Gudrun Schyman i Feministiskt Initiativ uppmuntra!

1 kommentar:

 1. Ja kommer hon in i riksdagen så kanske hon framför suror ur koranen på partiledardebatterna iklädd burka.Försök till infiltration i Miljöpartiet gick ju inte allför lysande.Men dom har kanske bättre lycka hos FI och V.
  Ställer man frågan till Gudrun om hon uppmuntrar detta synsätt,så får man garanterat ett genuint förfinad politiker svammel tillbaka som svar.
  Hon har ju en förmåga att tala med dubbla tungor.
  Att bryskt snäsa åt en hemlös utanför Riksdagshuset påvisar ju bara hennes avsaknad av empati för dom utslagna.
  Där rök soldariteten all världens väg,men det kanske var effekterna efter allt rödvin som inmundigats under åren som omdömet sviktade en smula.
  Men hon fick ju syndernas förlåtelse från självaste Carl Bildt när hon kom ut och sa att alkoholdimman hade fått grepp om henne.Men självklart ska hon ha stöd som alla andra när alkoholen tar över.Men som politiker i riksdagen har nog bäst före datum utfallit vi det här laget.I så fall enbart för att uppbära riksdagslön men ej tillföra något.Hon platsar helt klart i gruppen giriga politiker som med alla medel vill förskansa sig skattebetalarnas pengar.

  SvaraRadera