måndag 27 februari 2017

Fake Oscar Fiasco

UPPDATERAT
Ja det var inte La la land som fick en Oscar för bästa film utan Moonlight. Så det blev kaos på scenen när La la land överlämnade den Oscar de nyss hade fått till Moonlight. Inte så mycket att bry sig om kanske, men största skandalen i Oscarsutdelningens minne. Moonlight har ett passande tema om missbrukande moder i utslaget område där hennes son blir vän med godhjärtad knarklangare. Och han kämpar för att komma till rätta med sin sexualitet. Medan La la land handlar om skådespelarvärlden och musikvärlden och är en musikal. Det är väl självklart att elände slår musikal.
10:43
Revisorsfirman som ska hålla ordning på hela Oscarsgalan ber nu om ursäkt för att det blev fel kuvert. Men Faye Dunaway var inte heller så smart som läste det som stod där, när det var fel kuvert vilket Warren Beatty verkade begripa. Men ingen av dem var tillräckligt smart för att säga att här har det blivit något fel. De litade på att de bakom kulisserna visste vad de gjorde. Regissörerna har alltid rätt.
11:57
Så blandade de ihop bilderna på en levande och en död kvinna, så fel foto visades i in memorian-avsnittet. Riktigt kass! Byt ut revisorsfirman som är ansvarig för detta!
1.3.2017
Det var internets och twitters fel vad som hände för den som hade hand om kuverten med vinnarnas namn var distraherad av att han höll på att twittra ut bilder på internet samtidigt. Dumma internet! Dumma twitter! Kanske har galan råd med att låta den som har hand om kuverten med vinnarnas namn koncentrera sig på enbart detta. Så att allt blir rätt i framtida Oscars-utdelningar.
2.3.2017
De båda revisorer - en man och en kvinna - som var direkt ansvariga för att fel kuvert delades ut under galan har nu fått sparken. De kommer aldrig mer att få jobba med Oscarsgalan. 
Faksimil från Daily MailInga kommentarer:

Skicka en kommentar