lördag 25 februari 2017

Okänd Nils Bildt lyfts fram av Fox News

UPPDATERAT
Nils Bildt presenterades som "svensk försvars- och nationell säkerhetsrådgivare" och får uttala sig om hur det står till i Sverige fast han inte har bott här sedan 1994 och ingen känner till honom som någon expert på varken försvaret eller den nationella säkerheten. Så jobbar Fox News i USA. Han ställdes mot Ann-Sofie Näslund korrespondent på Expressen, som försökte förklara situationen i Sverige. 

Nils Bildt fick säga att det inte går att diskutera invandring i Sverige och att om man inte håller med om den liberala agendan ses man som en outsider eller tas inte på allvar. Att det finns problem i städerna Malmö, Göteborg och Stockholm och dess förorter och att detta inte diskuteras öppet.

Nils Bildt utvandrade 1994 från Sverige och hette då Tolling och är son till ridsportsprofilen Sven Tolling. Han bytte dock namn till Bildt år 2003 och driver flera säkerhetsföretag i USA. Hans senaste adress är i Tokyo och ingen vet om hans företag är verksamma. Han är dömd för våldsbrott i USA, enligt DN. Han fick då ett års fängelse och detta var  i november 2014.

Här kan ni se hela inslaget i Fox News. Och här fortsätter luskandet om vem denne Nils Bildt egentligen är. På långt håll säger han sig vara släkt med Carl Bildt. 

7:22
Problemet är kanske att vårt samhälle är för bra genomlyst. Sant är att vi har mycket mindre brottslighet än till exempel USA. Det här oroar vi oss för i Sverige enligt en ny undersökning med 6 000 svarande av Aftonbladet/Inizio:
28.2.2017
Kritiken mot Fox News är befogad sade programledaren i natt. Svenska regeringen har hört av sig och klagat och det var inte sant att Nils Bildt var kopplad till den. Men fortfarande kvarstår inbjudan till ambassadören, som de egentligen ville intervjua. Kul för Fox News att bli så uppmärksammade. Det är ju det de vill. De har tidigare fått backa på falska nyheter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar