söndag 19 februari 2017

Mellon fick Trump att gå i taket

UPPDATERAT
För det var i stort sett det enda som hände i fredags kväll i Sverige och president Trump höll ett tal på lördagen där han sade att "Ni ser vad som hände i går kväll i Sverige? I Sverige!" Detta var ytterligare ett sätt att förvirra publiken i Melbourne i Florida, där han höll ett kampanjtal inför nästa val till president, som ska äga rum om tre och ett halvt år. Det gäller att böjas i tid det som krokigt ska bli. Istället för att försöka uträtta något för landet USA. 

Som sagt det var Melodifestivalen, som ägde rum i fredags kväll, där 87-årige Owe Thörnqvist gick till finalen, vilket ingen hade väntat sig. Inte han själv heller. Och inte jag. Blev kvällens överraskning. Men det händer märkliga saker ibland i Sverige. Helt rätt Donald Trump, men det är inte annat än roligt med att denne fantastiske vitale 87-åring går till final. Han är sambo med vackra och underbara Berit Gullberg, som jobbade på Dramaten sist jag såg henne som presschef (länge sedan).

Och den galne presidenten fick massor av människor att reagera på sociala medier. Carl Bildt skrev enligt nedan och undrade om han hade rökt på. Jo det vore en förklaring, men han är nog enbart psykopat och helt okänslig för vad omvärlden tycker. En trist produkt av USA där alla ska vara bäst och störst och vackrast. Det lär ta en ände med förskräckelse. Livet handlar om andra saker än att köra över hela världen. 

Redan förra året körde Trump underliga tal just i Florida. Det lönade sig då. 

18:03
Svenska ambassaden i Washington har nu kontaktat USA:s utrikesdepartement för att få veta vad president Trump menade. 
20.2.2017
Jodå presidenten för USA hade sett detta på TV. Han har tydligen inga andra kanaler till Sverige? Han svarade på twitter. Har han ingen telefon heller? Se svaret nedan. Sverige ska informera USA om tillståndet i landet. 
14:42
Totalt oseriös journalistik säger poliserna som är med i inslaget som president Trump hänvisar till. De har inte ens svarat på frågor som ställs i filmen och som ackompanjeras av dramatisk musik. Allt är ett hopklippt falsarium. Ren propganda som USA:s president tar för total sanning. Jag vill inte gärna associera till Hitler och hans propagandaminister Goebbels, som stod för "folkupplysning"under andra världskriget i Tyskland, men det är svårt att inte tänka i de banorna. Här har dessa båda från andra världskriget tagit plats i en person. Otroligt!
18:22
Och här kan ni gå in om ni vill skratta en stund åt tokigheterna på nätet apropå vad Trump säger.

Jo president Trump hade sett detta på TV.
Ridå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar