fredag 10 februari 2017

Fostersonen Ali 16 år, mördad

UPPDATERAT
I Gävle hittades Ali 16 år mördad i går bredvid cykelbanan i Sätra. Han var på väg till skolan. Ali var världens snällaste och omtyckt av alla, säger hans fosterfar Hasan Tercan. Varför blev han då mördad? Ingen vet utom kanske polisen i dagsläget. Den 17-årige misstänkte mördaren tog sig själv till polisen i går kväll och gripandet var helt odramatiskt. Är så trött på alla mord. Hitintills i februari har det varit fyra stycken. Men jag räknar och kollar så får vi se vart landet är på väg. Vila i frid Ali Jafari!
11.2.2017
Eventuellt är tre mord till upptäckta i en villa i Skivarp, Skurups kommun i Skåne. Tre män låg döda där. Ruskiga siffror om detta stämmer. Sju mord på tio dagar. Här är vad polisen skriver om de tre i Skurup. Enligt Aftonbladet så har de tre männen förgiftats. Men mycket är ännu oklart i fallet. De tre männen skulle gå och se en konsert tillsammans och en av dem är en Söderhamnsbo i 50-årsåldern.
14:42
Och i Malmö häktades i dag en 15-åring för att han misstänks ha skjutit en man, som jobbade med snöröjning. Han sköts i onsdags natt och mannen svävar mellan liv och död på sjukhus, ett av skotten tog i huvudet. Hur än man funtad om man skjuter någon som jobbar för andra? Det krävs synnerliga skäl för att häkta en så ung person. 
12.2.2017
Den 17-åring, som har suttit anhållen för mordet på 16-årige Ali Jafari, häktades i dag och belades också med restriktioner. Han häktades på sannolika skäl, den högre misstankegraden. Han förnekar brott, men medgav att han kände till Ali Jafari. Den misstänkte bor inte så långt ifrån platsen där Ali Jafari hittades mördad. Han är tidigare ostraffad.
13.2.2017
En man i 20-årsåldern sköts och mördades på Möllevångstorget i Malmö i går. Det var det åttonde misstänkta mordet den här månaden. Statistiken ligger nu högre än de vanliga tre mord i veckan, som har inträffat både tidigare förra året och i år i Sverige.
18:26
Det nionde mordet den här månaden skedde genom knivskärning i en lägenhet i Haninge. Stackars Sverige! Snart ett mord om dagen. Måtte det bli något slut på detta intensiva mördande!
15.2.2017
Den misstänkte mördaren i Gävle är statslös enligt åklagaren och bor tillsammans med sina föräldrar en bit bort från cykelbanan där Ali Jafari hittades död.  

Här kan ni se den mördade tonåringen från Gävle. Han blev 16 år.
Faksimil från Gefle Dagblad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar