måndag 15 oktober 2018

Kampanjandet fortsätter hos Ola Spännar

Ola Spännar som är kommunikationschef hos centern menade på twitter att Bonnierfamiljen konspirerade med hjälp av tidningen Dagens Industri för att ge ett parti med nazistkopplingar inflytande i kommande regering. Han skrev så här på twitter: 


Men han begrep på egen hand att han var en del fel ute när han gav sig på Bonnier, som aldrig lägger sig i vad deras tidningar skriver. Det är en hederssak och de respekterar pressfriheten. Journalisterna i deras tjänst får skriva exakt vad de vill. Och varför skulle de prata om detta som han antyder på sina släktmiddagar? Dock gjorde han avbön så här:


Hur kan en intelligent (?) människa kläcka ur sig den första tweeten överhuvudtaget? Men man kanske inte ska förvåna sig när han har Annie Lööf som sin chef. Botten har gått ur det officiella Sverige och gud vet vad som väntar de kommande veckorna när förhandlingarna ska pågå. PM Nilsson, ledarskribent på Dagens Industri, säger till Expressen att Stefan Löfven redan har börjat flörta med Annie Lööf och att han vill höja a-kassan i utbyte mot uppluckrad anställningstrygghet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar