torsdag 25 oktober 2018

Robert De Niro fick också en bomb

UPPDATERAT
En bomb hade skickats till skådespelaren Robert De Niros restaurang i New York. Det är den senaste i det massiva utskick av bomber som har drabbat förre presidenterna Barack Obama, Clinton, miljardären George Soros och CNN själva plus då andra som är kritiker av president Trump. Så dumt så man tror inte det är sant. Kan det vara president Trump själv som ligger bakom? Ingenting förvånar längre i en galen värld. Åtta bomber har hittats hitintills. 

President Trump har gått ut och sagt att media måste hata mindre. De måste hålla en god ton och stoppa "den oändliga fientligheten", enligt Trump. Plus hålla tillbaka negativa artiklar och "fake news" och ansvaret vilar mest på demokratiska "mobbar", menar president Trump. FBI tror att bomberna har skickats av samma person eller personer. Bomberna ser likadana ut och är alla rörbomber.

Här skriver Alexander Soros  (son till George) i New York Times om politik som demoniserar motståndarna. 
26.10.2018
En man som heter Cesar Sayoc har anhållits för att ha att göra med bomberna som skickats. Han är 54 år och bor i Aventura, Florida. Han har anhållits ett flertal gånger tidigare i sitt liv. Tolv paket med bomber har hitintills hittats. 


Bomber skickas till kändisar som
har kritiserat president Trump.
Senast till Robert De Niros
restaurang i New York.
Faksimil från Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar