onsdag 17 april 2019

9 000 afghaner särbehandlade för att stanna

Jan Emanuel Johansson (s) som själv har tjänat miljoner på att ta emot flyktingar i HVB-hem och i fastighetsaffärer är mycket kritisk till gymnasielagen som har tillåtit 9 000 afghanska män att stanna i Sverige utan asylskäl. "Lagen kom till genom att Miljöpartiet drev på för total amnesti. Socialdemokraterna gick emot, då amnesti är direkt rättsvidrigt. Socialdemokraterna, korrumperade av makten, gjorde allt för att behålla den och så skapades gymnasielagen. Den förtäckta men fortfarande rättsvidriga amnestin fick stöd av Centerpartiet." Så skriver Jan Emanuel på Aftonbladet Debatt. 

Han menar att ingen kommer att utvisas ens om någon inte klarar av sina gymnasiestuder utan det är etablerat att dessa män ska särbehandlas i Sverige i evig tid. Han menar att politiker är "maktkorrumperade, släpphänta och rädda". Jo det har vi insett sedan tidigare och att Stefan Löfven inte räddade landet genom att förbli statsminister utan sitter där han sitter för att makten är allt. Och att motarbeta sverigedemokraterna.

Jag har tidigare skrivit här att regeringen gav uppehållstillstånd till människor vi inte ens vet vilka de är. Migrationsdomstolen i Malmö och i Stockholm sågade lagstiftningen. Men Migrationsverket fortsatte ändå som vanligt. Lagstiftningen bröt mot Sveriges åtagande i EU. Kammarrätten tyckte dock att denna sk gymnasielag fick tillämpas och att detta inte bröt mot aktuella EU-regler när beviskraven sänktes.

"I den tillfälliga lagen medges avsteg från kravet på klarlagd identitet för utlänningar som vistas i landet och som kan beviljas uppehållstillstånd för studier på gymnasial nivå.
Migrationsöverdomstolen anser att EU-reglerna (Schengenregelverket m.m.) inte hindrar ett sänkt beviskrav rörande identitet vid prövningen av frågan om uppehållstillstånd för en utlänning som redan vistas i Sverige på det sätt som anges i tillfälliga lagen."

Många av dessa män har brutits ned av själva processen med asyl och lever i dag på gatan i kriminalitet. Det skriver både Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten. Mohammad lever på gatan och är fast i droger. En ensamkommande blev tung knarkkurir i Göteborg. Ensamkommande har rekryterats av gäng och säljer droger i Uppsala.  Regeringen har således bidragit till utvecklingen av kriminalitet i landet. Trist! Många ensamkommande använde rökheroin i Stockholm redan för tre år sedan. Så tråkigt!

Så här såg det ut för två år sedan.
Ungdomarna från Afghanistan
tycker inte att rökheroin är farligt
eftersom det är så vanligt
i deras hemland. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar