måndag 22 april 2019

Klimatångesten bygger på felaktiga prognoser

UPPDATERAT
Äntligen har också SVT Opinion publicerat en debattartikel, som berättar att modellen från FN:s klimatpanel över jordens temperaturhöjning inte är riktig utan bygger på felaktiga icke vetenskapliga fakta. Jag publicerade denna graf från FN i samband med att jag skrev om allas vår tonåring Malena Ernmans dotter Greta, som först skolstrejkade förra året och nu reser jorden runt och propagerar för vår snara undergång. Hon är lycklig då, säger hennes mamma. 

Nu har två svenska civilingenjörer höjt sina röster och berättar hur det verkligen står till i världen. Mätningar i verkligheten istället för skräckpropaganda säger att vi inte alls är illa ute och att det vore dårskap att till exempel ta bort alla bensinbilar, så vi inte steks av atmosfären. Plus att vi alla ska leva på en lägre levnadsnivå än förut och gå tillbaka till 1800-talets energinivå. Helst. Temperaturhöjningen från 1800-talet har inte med vår ökade förbrukning av energi att göra eller mycket lite. Den befinner sig inom den naturliga variation, som har förekommit under de senaste 2 000 åren.

FN:s klimatpanel är ett påtryckarorgan som befinner sig långt bort från verkligheten, vilket jag påpekade redan förra året. Det är bara sorgligt att så många predikar att Sverige ska gå före i klimatfrågan och vara bäst i världen. Och detta utan anledning. Ingenting vi gör i Sverige påverkar hela jordens klimat. Och att en tonåring åker jorden runt och presenterar skräckmodeller av att vi håller på att förstöra jordens klimat är enbart sorgligt. Hon är åtföljd av sin pappa så att hon inte råkar illa ut. Väl omhändertagen i väntan på undergången.
24.4.2019
Här kan ni läsa om vad som ligger bakom den propaganda som Greta står i spetsen för numera. Det hela bottnar i Romklubben som är en upplyst elit som ska frälsa världen med 100 exklusiva medlemmar. Ur denna klubb utkristalliserades också Planet for the Planet, som var den organisation som kom på skolstrejk som idé redan 2015. Den tyska tankesmedjan Marshall Plan Foundation döljer sig också bakom allt detta. Greta Thunberg kan betraktas som en "nyttig idiot" i sammanhanget.

Fridays for future är knuten till dessa organisationer och pengarna som genereras går till Climate Stunts of Students, som i sin tur är knuten till Romklubben grundad 1968 och tyska Marshall Plan Foundation. Att piska klimatångest och hysteri i ungdomar är syftet för att dessa ska bli marionetter för antidemokratiska, globalistiska och icke-statliga organisationer, som driver sin egen agenda. Bakom Greta Thunberg står inte bara pappa Svante utan en PR-driven organisation, som SVT:s journalister glatt och ofta går i bräschen för, eftersom tron på vår snara undergång ständigt får gehör hos människor. Och behovet av hjältar då alltid finns. Det är ett drama som driver media. 
26.4.2019
Jodå SVT:s Morgonstudion diskuterade varför Greta blir ifrågasatt och följer därför sin agenda. Lyssnade inte så noga, men det var Veckorevyn och någon mer som var där.
28.4.2019
Här ställer The Spectator de svåra frågor som ingen vågar ställa till Greta för hon är ju ett barn och dessutom ett barn med en diagnos. Särskilt det där hon sade att hon ser allt i svart och vitt och därför är mer klarsynt studsade jag också för. I vanliga fall är det något illavarslande, men inte när Greta säger det. 

Maurice Strong påstod 1972 att vi hade tio år på oss innan katastrofen var ett faktum och ohejdbar. FN borde vara en global regering enligt honom. Han dog för tre år sedan. Al Gores tioårsperiod har också passerat. 


Här är åter den bild över skräckpropaganda och verkliga observationer,
som jag tidigare har publicerat.
Grafen är gjord av klimatforskaren John Christy
vid University of Oklahoma.
Den visar FN:s klimatpanels skräckversion
och nedan verkliga mätningar av atmosfärens temperaturhöjning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar