tisdag 26 september 2023

Där skrällde det till igen

UPPDATERAT

Tänk att det alltid ska skrälla till så där lite grann i natten så att människor blir omskakade. Eller hur ska nu SVT säga när dessa märkliga detonationer inträffar med jämna mellanrum. Det var nästan bara män i morse i Morgonstudion och de var glada och uppsluppna precis som om de nyss kom från krogen och hade gått direkt till jobbet.  

Men det handlar hela tiden om bombdåd och i natt skadades tre personer av detta dåd i Hässelby på Fyrspannsgatan 101. Där bor fem kriminellt belastade tydligen. Vi har inte fått veta hur skadade de tre är, men det får vi väl så småningom. Dock inte livshotande sägs det. Ett bombdåd riktat mot ett hus där det har bott en kriminell, som nu sitter i fängelset. Men i hans bostad är fler skrivna som är släkt med honom. Så det är det nya att dessa bomber riktas inte bara mot kriminella utan mot anhöriga till dessa kriminella. Och en syster där lär också vara kriminell. 

Dessa små smällar har ökat med nästan hundra procent i år. Eller hade det fram till 15 september. Det är så enkelt att tillverka bomber och alla bevis förstörs när bomben smäller. Skadorna blir stora på husen, men de flesta människorna överlever. De blir bara skadade en smula och en del kan inte flytta tillbaka till sina lägenheter, för de måste repareras. 

Men så där är det när det är krig i länder. Lite besvär måste man ta när det är så att gangstrarna har invaderat landet. Och lagarna sätter stopp för att straffa dem särskilt hårt. Det finns inte heller i sikte att de ska ta död tillräckligt på varandra så att vi blir av med gangsterväldet. Allt handlar om makt och pengar. Inga högre syften här. Inga ideal alls. Bara krassa människor med låga mål. Utan konsekvenstänk.

7:24

Det inträffade återigen en sprängning eller en explosion i Linköping klockan sex i morse. Där blåstes ytterväggar ut på ett flerfamiljshus. Så det var ett bombnedslag som heter duga. Men det är ju så vanligt nu så det är inget att rapportera egentligen. Ingen är tydligen skadad förutom en då kanske. Gärningsmännen lär inte kunna åtalas här heller. Eller? Undrens tid kanske inte är förbi. Någonting har smällt, säger polisen. Jo så är fallet. 

11:07

Är tydligen kurdiske räven Rawa Majid och hans splittrade gäng, som är i gång igen och ingenting finns det att gör åt det, för han är beskyddad av turkiska polisen. Jo så sägs det. Turkiet är ett islamskt land med korruption. Absolut! Och förra regeringen gjorde ingenting för att inte denna situation skulle inträffa för den var så god mot de nytillkomna. Ibland kan godhet slå över i ondska. När för stor hänsyn tas till främmande element. 

27.9.2023

Så var det 60-åringen som blev skjuten i Åkersberga. Han var inte måltavlan utan en 45-åring, men han sköts ändå. Kommer dock att överleva. 

28.9.2023

Så sköts en man ihjäl i Jordbro och en till på Mälarhöjdens IP. Där var det en ung man kring 18 år. Tydligen en känd rappare. Det är det galna foxtrotgänget som härjar. Och en kvinna dog utanför Uppsala av en kraftig bomb i en explosion. Det är krig uppenbarligen. Och allt är de importerade gangstrarna skyldiga till. Den här mannen skulle sprängas, Dylan Said, men istället blev det en oskyldig kvinna som dog. Hon hette Soha Saad och var färdig lärare. 

29.9.2023

Här är de båda häktade för sprängdådet utanför Uppsala. Det är Joshua Dietrich Sjölund från Kalix, som är 22 år gammal. Han är född av en svensk mamma, men vem pappan är vet inte folkbokföringen. Inte heller vilket land han befinner sig i eller om han lever. Så har vi 33-årige Reynaldo Barnett från Järfälla. Hans föräldrar kom från Chile, men är numera avlidna. De båda är tidigare dömda för brott och sitter nu häktade på sannolika skäl för detta mord och denna sprängning. Livstid vore bra!1 kommentar:

  1. Hässelby Begravningsplats ligger väldigt nära den där adressen ...

    SvaraRadera