onsdag 13 september 2023

Fyra skjutningar på mindre än en vecka i Uppsala

UPPDATERAT

Dessa skjutningar är naturligtvis inte svenskt utan det är initierat av den invandring vi har haft och det krig som pågår mellan falanger i kurdiska rävens sällskap. Allt handlar om knark och rikedom. Han som inte Turkiet vill lämna ut eftersom han har blivit turkisk medborgare. Regeringen hotar nu Turkiet med indraget bistånd för att sätta press på Turkiet. Landet har fått en halv miljard under året i bistånd efter jordbävningen där. En man greps i natt efter skjutning i Uppsala. För övrigt sköts och mördades en man i Sollentuna i går. Två mördades i Uppsala under senaste veckan.

Gangstervärlden är som den brukar, men det har blivit värre eftersom världen har krympt så det är lätt att ta sig utomlands, och det dessutom finns länder som Turkiet där man skyddar dessa kriminella. Det borde inte ens en islamsk stat göra. Den överenskommelse om Nato där Turkiet vill att PKK-terror stoppas i Sverige måste kunna användas, för att denna terror som initieras från kurdiska räven Rawa Majid i Turkiet stoppas. En överenskommelse måste gå åt båda hållen. Denne brottsling föddes i Iran. Landet som Gud glömde. 

14:09

 Nä det var bara Ebba Busch som gjorde bort sig igen. Nu menar hon att det bara var generellt det hon sade. Sverige tänker inte dra in något bistånd till Turkiet pga av kurdiska räven. Så Turkiet har reagerat våldsamt på uttalandet och det måste dras tillbaka?

19:58

Den 13-åring som hittades mördad och skjuten i Haninge gick i Björkhagens skola. Där är jag uppvuxen i Björkhagen och i den skolan har jag också gått. Men aldrig hände så hemska saker där då. Fy vilket samhälle!

14.9.2023

En man till skjuten till döds i Vasastan. Jo men det är bra panga på bara så tar de unga männen slut någon gång. Ursäkta mig, men jag blir så trött på eländet. Denne unge man i 20-årsåldern var känd av polisen. 

15.9.2023

Jodå en tonåring till skjuten och mördad under torsdagskvällen. De försöker uppfylla min önskan om att ta kål på alla dessa killar. Ursäkta, men jag blir så urbota less. 

17.9.2023

En man i 40-årsåldern sköts och mördades i Råcksta under lördagskvällen. 


Här skrev jag tidigare i år i januari om kurdiska räven. Den tidigare regeringen var beroende av kurdiskt stöd för att få regera. 


Kriget i gangstervärlden är också ett krig mellan religioner för dessa krigande skjutgalningar är från den islamska världen och tycker att de kan göra som de vill i Sverige. Och rekrytera små barn till dessa de värsta brotten. 

1 kommentar:

  1. Regeringen, eller rättare sagt KDledaren, hotar nu inte längre med indraget bistånd och summan lät för övrigt väldigt låg för ett så stort land ...

    SvaraRadera