onsdag 20 september 2023

Polisen varnade redan 2010 för kriminella småpojkar

UPPDATERAT

 Det känns bekant det där att det varnades för kriminella småpojkar från polisens och polismästare Carin Götblads sida redan för 13 år sedan, men då var det rasistiskt att påtala detta och de som ändå vågade inom journalistik eller som tjänsteperson inom stat eller kommun blev inte långvarig. Vi har haft ministrar som i god socialdemokratisk anda tyckte synd om de kriminella istället för offren. År 2016 så uttryckte Dan Eliasson rikspolischef sympati för den stackaren som mördade en anställd på ett asylboende. Bägge var  utifrån kommande, men mördaren skulle ömkas. 

Socialdemokraterna drog allt som kunde ha hindrat utvecklingen för Sverige mot det mest skjutande landet i Europa i långbänk. Tyvärr har också journalisterna genom sina intervjuer av kriminella gjort att de har hållits om ryggen på ett sätt som inte har förekommit i andra länder. Det i sin tur har gjort att mördare insåg att de kunde skjuta fritt utan att åka fast. Stockholmssyndromet 1973 var det som ansågs låta kriminella bli ett slags hjältar även när de tog gisslan. Så detta har hållit i sig i 50 år. 

Dan Eliasson fick äntligen sparken 2018 två år efter att han ömkat denne somaliske invandrande mördare av Alexandra Mezher, men socialdemokraterna tråcklade sig igenom maktpositioner för honom ända tills nu då han eventuellt fortfarande jobbar på regeringskansliet. En gång tjänsteman i statens tjänst, så måste ju denne belönas livslångt. Mannen från Somalia, som mördade Alexandra Mezher (ursprung Libanon) på ett flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn, fick psykiskt vård som straff. 

Att unga personer används som torpeder för grova brott har nu blivit vanligt. De får ju inget straff, utan socialtjänsten får ta hand om dem när de är under 15 år och de belönas med tusenlappar i buntar för att mörda. Dessa unga beskrivs som "barnsoldater" i Sverige, att bli soldat är ett sätt för fattiga och föräldralösa barn att i krigsdrabbade länder få mat, bostad och någon som tar hand om dem. Men Sverige är inte ett land i krig. Här behöver ingen gå utan mat eller bostad. Det betyder att dessa barn är i sin föreställningsvärld så hemlösa, utstötta och fattiga att de kan indoktrineras att begå grova brott. Och belönas.

Den 6 juli i år tillsatte regeringen en utredning för att kunna utdöma strängare straff för unga brottslingar. Uppdraget ska redovisas i januari 2025. Men de under 15 år kan naturligtvis inte ingå i något fängelsestraff utan ska vårdas. De har inte någon förmåga till konsekvenstänkande utan ser bara den omedelbara belöningen framför sig. Som den här 15-åringen som mördade och sedan åkte till NK och brände de 100 000 han hade fått i belöning. Otroliga pengar för en så ung person. Detta mord var ett sk hämndmord från Rawa Majid, kurdiska räven. Våldet har sedan dess trappats upp ännu mer. Sju sköts och mördades på 13 dagar i september 2023.

22.9.2023

Rawa Majid har ett förfalskat italienskt pass och tänker försöka lämna Turkiet innan hans medborgarskap förmodligen dras in i november i år. Det är SVT:s Diamant Salihu som vet detta. Jimmie Åkesson får samtidigt debattera i Expressen och säga att alla våra problem beror av invandringen. Rawa Majid kan väl ses som den yttersta spetsen på dessa problem. 

Här skrev jag om Rawa Majid i januari i år. 


Rawa Majid (ursprung Iran) och Ismail Abdo är dödsfiender, men befinner sig båda i Turkiet och kan sålunda undgå den svenska rättvisan. Där går det att köpa medborgarskap. Och Turkiet lämnar inte ut sina medborgare. Abdos mamma var från Turkiet. Hon sköts till döds i Uppsala för två veckor sedan. Det var att överskrida en tidigare gräns inom kriminaliteten. Mammor har varit heliga, men inte nu längre för vem som helst kan mördas i detta gangsterkrig.

2 kommentarer:

  1. https://www.dn.se/kultur/kurdo-baksi-kurdiske-raven-ar-en-fantom-i-den-turkiska-forestallningen/
    Apropå den s k räven så var Kurdo Baksis lilla inlägg idag insinuant och smått lustigt. Angående hur Turkiet hanterar vissa inslag i dilemmat ...

    SvaraRadera
  2. Det känns som om det fortfarande är rasistiskt att tala om vem
    de är som skjuter i landet.

    SvaraRadera