fredag 8 september 2023

Grattis till mig och min fjärde bok!

Jag får lov att klappa mig på axeln i dag för min fjärde bok släpps! Skynda er att inhämta den och läsa den. Den är inte tryckt i så många exemplar och jag kommer absolut inte att bli rik på den. Den finns i enbart 500 ex och jag har lånat pengar av en av mina söner för att den ska komma till stånd. Men den innehåller all den förtvivlan över världens tillstånd och den genuina klokhet som var och en kan uppnå när den blir äldre. Eller till och med gammal. 

Den blir knappast recenserad för jag vet hur människor tänker på DN och andra tidningar eftersom jag själv har jobbat med kultur på DN. Det var under en guldålder för kulturen och roligt nästan varje dag. Numera ska kulturen bära sig själv fast den alltid har haft mycket lite pengar från stat och kommun. Kultur är kvinnornas värld mest. Så därför får den ta stryk nu när allt handlar om krig, terror, mord och våldtäkter samt andra manliga icke behövliga ting i vår värld. 

Men som sagt i dag firar jag en smula, men utan att bjuda in människor till mitt hem, som inte är så stort. Något större kalas har jag heller inte råd med. Men det är okej. Det är inte viktigt att vara rik. Det viktiga är att följa sin genuina glädje. Vad det innebär får ni veta om ni läser Innan glädjen infinner sig! Grattis alla som vill läsa den!


Kaffetåren och katten Simba. Viktiga ting i min värld. Klockan är kring sju på morgonen för Simba väcker mig vid sextiden. Han är pratsam när han vill in och han har sina rutiner. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar