tisdag 10 oktober 2023

Att publicera bilder på massakrer

 Jag mår illa i dag för jag brukar aldrig publicera bilder på massakrer. Men i dag var det befogat. Jag har jobbat ihop med hur många judar som helst, men aldrig reflekterat över att de var just detta. Det behövdes inte för de var fullt och helt inne i Sverige och som vilka andra människor som helst. Inte alls som den miljon som har kommit senare från andra länder i Mellanöstern eller Afrika. 

Tidigare har någon eller några förföljt mig och antytt att jag har publicerat bilder på massakrerade människor. För bedrövligt! Det var bara att sätta ut mitt namn utan att påstå något, men skriva om hemska bilder på mordoffer. Det går absolut inte att komma åt, men ligger kvar i evigheter på internet. Detta påstods också om mig när det var terrorattack i Stockholm 2017. Så gement elakt. Total lögn förstås. Varför skulle jag göra detta? 

Men nu i dag tog jag kopia på den fruktansvärda bilden från Etc. För det behövdes i mitt förra inlägg. Så totalt hemsk är världen fortfarande att judar får skulden för allt i den arabiska världen. Och det går att döda dem urskillningslöst. Judarna är kring 15 miljoner i hela världen och de ska utrotas tycker terroristorganisationer inom den muslimska världen.

PS. Här skrev jag om Jan Guillou som var stolt över att han var den förste svensken, som lärde palestinier att ta död på israeler. Undrar hur han mår i dag? DS. 

Nedan en vacker och stillsam bild från 22 december 2012. Den behövs som motvikt till allt elände som nu uppenbaras på denna jord. Snart är vi där igen med en snörik härlig vinter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar