tisdag 24 oktober 2023

Hamas skryter om alla de har mördat

UPPDATERAT

 Det är alldeles förskräckligt det Israel har kunnat visa: hur Hamas går bärsärkagång och hur en av dem ringer till sina föräldrar och skryter om mördandet. Och pappa och mamma säger inte ifrån förstås utan han betraktas som en hjälte och mamman säger: må Gud beskydda dig, dvs Allah. Detta är inte ett dugg bättre än IS utan är samma andas barn. 

Och nu vet vi att hela Europa är fullt av likasinnade för det har varit stora demonstrationer med ropande muslimer plus deras vänner, som är från vänstern också i Sverige. Förfärligt att detta skulle behöva hända. Men det är som vanligt att det måste gå till ytterligheter innan vanliga människor begriper vilken återvändsgränd som den extrema muslimska världen företräder. Inte ett dugg bättre än för tusen år sedan. 

Kan det bero av hjärntvätt? Jo naturligtvis om barn ständigt får höra vilka skurkar judarna är och att det är deras fel allt som händer muslimer i världen så blir naturligtvis allt bra om världen befrias från dem. Andra världskriget räckte inte för att upplysa den muslimska världen om att det är fel att massmörda människor. 

Skrämmande nyheter finns också här angående hur infiltrerat Sverige är av dessa tankar. Hatet breder ut sig över vår stackars jord. 

25.10.2023

Här kan ni se de filmer som Hamas själva tog för de anser att de är rättfärdiga i sitt mördande av människor. Själv kan jag se på när döda har kulhål, men när det blir mer blodigt börjar jag må illa och måste sluta titta. Mördarna är hjärntvättade till att det är bra att skjuta alla judar. Att det är bra att utrota denna befolkning och ta deras land. Det är det tydliga målet för dem. Eftersom judarna är i klart underläge mot muslimska araber så ser det illa ut för dem. Jag önskade att det fanns något annat land att flytta dem till, men det vill de förstås inte för de har levt där i tusentals år i det heliga landet. 

8:15

Här skriver klarsynta Ann-Sofie Hermansson om sin syn på terrordåden i Israel. 


Här släpps en av de gamla kvinnorna av terroristerna, som tillfångatogs som gisslan för att ha som utbyte med krigsfångar hos Israel. Men president Biden säger att inget eld upphör är i sikte om de inte släpper hela sin gisslan på kring 190 fångar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar