måndag 30 oktober 2023

Vi lyssnar på Matthew Perrys ord

 Matthew Perry sade att han ville bli ihågkommen som någon som levde bra, någon som älskade bra och som en sökare. Varför var han en sökare han som hade blivit bönhörd av Gud till och med, för strax innan han fick rollen som Chandler Bing i Vänner så sade han till Gud: Gör vad du vill med mig bara du gör mig berömd. Han ville också hjälpa människor och gjorde så också, för ifall någon bad honom om hjälp med missbruk så hjälpte han denne. Men själv missbrukade han i åratal, men gick också på behandling hur många gånger som helst. Han bad också Gud att rädda hans liv och han säger att Gud gjorde det i den här intervjun. 

Det känns lite märkligt i denna dag för då kanske Gud tog livet av honom också? Jag inväntar Matthew Perrys uppdatering. Kanske kan han höra av sig genom något medium, som kan få kontakt med honom där på andra sidan. För Gud är inte så allsmäktig som Matthew Perry verkade tro. Hans egen vilja spelade nog också roll, för i backspegeln gjorde han mycket för att bli berömd. Jobbade hårt på det sedan 15-årsåldern. 

Vad gäller drickandet så påminner han mycket om min egen pappa, som höll på att dö i 50-årsåldern till följd av journalistyrket och för mycket alkohol. Men då träffade han Ingalill. Hon stöttade honom och tog hand om honom i många år fast läkarna hade sagt att han hade något år kvar att leva. Han blev hela 87 år tack vare henne och jobbade in i det sista. Det var bra för vi syskon hade förlorat vår mamma när hon var 43. Då hade vi åtminstone en förälder i livet. 

Matthew Perry fick uppleva allt han ville för han blev så berömd som han önskade och han ville också bli ihågkommen för att han hjälpte andra att bli nyktra. Något han kämpade med själv. Det är den vanliga synen att om man har råkat ut för något svårt och sedan klarar det ska man hjälpa andra i samma situation. Det är att ge tillbaka till mänskligheten. Så det gjorde han också, men han är präglad av missbruket i intervjun som gjordes för något år sedan. Där han försöker berätta. Det verkar som om han ville berätta så mycket han kunde för hans tid var utmätt. 

Apropå sökare så berättar aldrig människor som har nått fram att de har gjort det. För de återgår till sitt vanliga liv efter att ha blivit upplysta om saker och ting. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar