tisdag 10 oktober 2023

Ondskans skördar

 Det här är det grymma våldets bild. Jag skyggade först för den, men den behöver visas, så titta nu alla som jublade också i Sverige över att människor kallblodigt mördades. Inte sedan innan jag föddes har så många oskyldiga judar dödats på en och samma dag. Varför då? Jo för att i arabvärlden finns en propaganda som handlar om att judar är skyldiga till allt. Precis detsamma som förekom i Tyskland på 30-talet. 

Och alla som hatar judar i Sverige sluter också upp. För tro inte att vi inte är annat än en global by här. Inte bara på internet utan också i verkligheten för vi har tagit hit all världens problem. Det finns inte en enda samhällsgrupp, som inte är infiltrerad med muslimskt hat mot judar. Propagandan säger att det är rätt att hata dem. När ska mänskligheten gå över till något annat? Förmodligen aldrig. Muslimerna är på frammarsch och inget kan hejda deras tro på att Allah är den som bestämmer allt. Så därför tackar muslimer Allah när de kan skjuta ihjäl judar. 

Men hatet drabbar den som hatar allra mest. Det slår osvikligt tillbaka mot den som hatar. Det sägs att 2 miljoner bor på Gazaremsan så många måste ha flyttat därifrån för det finns fortfarande uppgifter om att nära 5 miljoner bor där. Vart ska de ta vägen? Inget arabland tar emot sina egna. Det är därför de finns här i Sverige. Israel är ett litet land mitt i arabländernas stora massa. Och det var efter andra världskriget som detta hemlösa folk till sist fick ett landområde i världen. Araberna har alltid haft tillgång till stora delar av Mellanöstern och norra Afrika. 

Den här terrorattacken har uppenbarat också för oss här i Sverige hur mycket hat det finns inom den muslimska invandrade delen av befolkningen. Plötsligt så ser vi att det firas att människor är avrättade i terrorns namn. Ondskan tar aldrig slut utan bidar bara sin tid tills den kan visa sitt fula ansikte ännu en gång. 

Bild från massakern på en kibbutz i Israel. Faksimil från Etc. 

Så här stort är Israel i förhållande till Sverige. Det enda land Israel där judar är absolut välkomna i världen. Det har aldrig funnits någon palestinsk stat. Det var London och England som styrde området fram till 1948 sedan första världskriget. I Israel bor nästan lika många människor som i Sverige. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar