torsdag 12 oktober 2023

Den svenske Tinderbedragaren

 Jo det är väl bara vi kvinnor, som inte blir imponerade av rikedomar och fint prat som inte råkar ut för den sortens män, som lurar och bedrar kvinnor. Det lönar sig absolut att vara misstänksam och att ta lån åt andra än sig själv är absolut tabu. Två av de åtta kvinnor som Tinderbedragaren Joakim Alexander Lindeberg har lurat på pengar framträdde i TV4 på onsdagen. Själva serien startar i kväll i TV4 men kan också ses på TV4play. Den består av tre delar. 

Den här mannen hade en rik morfar; bedragaren var uppvuxen på en herrgård och hans morfar lär ha jagat älg med kungafamiljen. Jo det går att nå status genom pengar. Visst. Och jag har själv haft en släkting som tyckte att hans dotter hade träffat rätt som umgicks med en adelsman. Det visade sig dock att denne fine figur hade lurat av andra pengar genom att hyra ut lägenheter som inte fanns. 

Den svenske Tinderbedragaren har blivit dömd till fängelse, men avtjänat straffet och är sedan försvunnen naturligtvis. Stackars kvinnor som är så goda och generösa och luras av bedragare. Det är också så numera att äldre blir utsatta för allt möjligt i bedrägeribranschen. Men det är inte lika spektakulärt som när det är unga kvinnor, som verkar dumma i huvudet när de går med på att låna ut sammanlagt miljoner. Denne underbare man har bedragit många kvinnor. En alldeles särskild livsstil.

Programmets första del visas på TV4 i kväll klockan 21
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar