fredag 13 oktober 2023

Två kvinnor skjutna och mördade i Tullinge

 UPPDATERAT

Morden fortsätter i oförminskad skala. I natt sköts två kvinnor till döds i en villa i Tullinge. Barn fanns också i huset. Två personer är gripna för mord och en känd svensk artist är skriven på adressen, kopplingar finns till gängkriminalitet. Det är bråttom nu säkerligen eftersom regeringen tänker använda preventiva tvångsmedel och polisens nya redskap ska införas redan vid årsskiftet. Snart går det inte att så lättvindigt använda tonåringar som redskap för morden. 

14.10.2023

Så här har det blivit nu att en kriminell halvbror är orsaken till just detta mördande. Stackars människor! Mormor strök med och den 30-åring som också bodde i huset. Vilket förfärligt land Sverige har blivit efter att regeringar har blundat för detta i omkring 30 år. Ja vad ska tonåringar ta sig till utom att skaffa snabba cash?

17.10.2023

Som jag sade tidigare var det en tonåring som gjorde detta plus att han också sköt ihjäl en far som var helt oskyldig tidigare. Han är således trippelmördare vid 16 års ålder. Invandrad från Somalia när han var tio år. Vad får han för straff? Det är livstid på detta. Men han är tonåring. Det lär bli sluten ungdomsvård. Pa Modou Badjie är skriven här, men två kvinnor sköts istället och dödades under natten. Han har tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger och är en inflytelserik artist i Sverige. Han kom hit som 12-åring från Gambia. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar