måndag 30 oktober 2023

Shana Louk halshuggen av Hamas

 Jag upprördes också när jag såg bilden av Shana Louk som fördes bort livlös på en lastbil av Hamas. Nu har hennes skalle hittats så hon blev halshuggen av Hamas. Denna tyska tatuerare, som var på festivalen i öknen, för att dansa och må bra blev bara 22 år gammal. Det är inte människor som gör så utan det är vansinniga drogade och berusade värre än utomjordingar, som har gått in i tron på att de ska komma till paradiset och få 72 jungfrur som belöning ifall de dör i strid. 

Jag hade med ett stycke i min nyligen utgivna bok om denna fullkomligt knäppa tro, men förlaget övertalade mig att stryka detta, för boken skulle ju inte handla om Mellanöstern utan om vad som hände här och nu i Sverige. Förlaget var väl rädda för att råka illa ut också. Det var rätt att stryka detta för det blev för mycket, men här kan jag skriva vad de där galningarna tror. 

De kommer att få allt som unga män önskar nämligen vackra kvinnor, rikedomar och sex hur mycket som helst. Plus betjäning förstås, för inte ska de behöva göra något annat än att njuta av tillvaron i himlen och i paradiset. Det är precis vad dessa galna män tar för sig av också här på jorden så fort de kan och hinner, för de har ingen respekt för andra människor och särskilt inte kristna eller judiska kvinnor. Imamerna tutar i dessa unga män denna förljugna tro. Här skrev jag tidigare om en ung man som ringde sina föräldrar och  berättade vilken hjälte han var som hade mördat tio israeler. 

Men det här är väl trots allt meningen som jag brukar säga, för att alla riktiga människor ska kunna se vilka fullkomligt omänskliga demoner dessa människor är. Nu sägs det från islamhåll att Israel ska utrotas från jordens yta. Jo det här är verkligen 30-talet nu igen, men inte på det vis som vänstern har tjatat om i åratal. Utan det är Mellanöstern som har gaddat ihop sig. För att inte tala om ryska Dagestan där en mobb stormade en flygplats på jakt efter judar. Precis som i Nazityskland när allt där var judarnas fel. Hamas påstod dessutom att Shana Louk levde och befann sig på sjukhus i Gaza. De ljög!

Shana Louk var för vacker och god för att få leva. Jag hoppas att hon inte led så länge eller mycket innan hon blev halshuggen av Hamas. Så förfärligt! Faksimil från Daily Mail. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar