söndag 8 oktober 2023

Magdalena Andersson sitter i getingboet

UPPDATERAT

Naturligtvis så fördömer Magdalena Andersson Hamas attack på Israel. Hon gör det på instagram och får massor av mothugg. Det är synd om palestinierna. Jovisst det är synd om alla som är fanatiskt religiösa och inte kan se att det är möjligt att leva i en annan värld. De som fortfarande lever i tusenåriga läror, som inte får ändras. Hamas är en terrororganisation, men visst har de rätt att ta till våld?

Jag har personligen för länge sedan gett upp Mellanöstern. Det kommer aldrig att bli fred där förrän människorna själva har ändrat sig. Men Jamal El-Haj sitter i riksdagen i Sverige. Han deltog i våras i en palestinsk konferens och har uppenbarligen sina sympatier där. Han har palestinska rötter. Jo han är socialdemokratisk riksdagsman. Sverige är också genomsyrat av de krig och oroligheter som pågår i världen för vi har importerat dem. 

9.10.2023

Skåne är redan övertaget av Hamas för där firades på olika håll att oskyldiga människor dödades i Israel. Judehatet är stort i islamkretsar.  Även Stockholm fick en släng av sleven i går. 


PS. För en gångs skull går det att citera Daily Mail. De berättar sanningen om den israeliska soldat Hamas säger attackerade dem. Hon var en 30-årig tysk kvinna som var i Israel som turist och som var tatuerare på en festival för fred. Hon dog förmodligen i attacken från Hamas. Hon ses medvetslös på ett lastbilsflak iklädd bara underkläder.  DS. 


Magdalena Andersson tycker inte att Hamas ska kriga, men det gör de ändå och hon får massor av kommentarer emot sig på instagram. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar