söndag 17 september 2017

Jihadister är förvirrade stackare

Jihadister kan vi ursäkta med att de är förvirrade och har letts fel av extrema predikare i olika riktningar. Medan nazister granskas hårt av medier och andra så klappar vi de andra på huvudet och låter dessa slippa undan. Det senaste exemplet med en 18-årig terrorist i London, som var omhändertagen i en familj med två pensionärer, som hade uppfostrat hundratals fosterbarn, ses lite på samma sätt. Vi blir rasister så fort vi attackerar muslimer och det går såldeles inte heller att fördöma terrorister. 

I Expressen skriver nu Anna Dahlberg om detta fenomen och menar att nazister och islamska terrorister måste behandlas på samma sätt. Nu ser man bara psykologiska mekanismer bakom terrorn från IS, men när det gäller nazister så är våldet kopplat till ideologi. Det är ett faktum att religiösa hatpredikanter har spelat en stor roll för terrorn i Västeuropa. I två tredjedelar av terrorbrotten så finns det kopplingar till religiösa ledare.

Det svänger fortfarande i samhället gällande terrorister. Från att vi skulle ta emot dem och ge dem vård, lägenheter och omsorg när de kom tillbaka från IS. Till att de nu efter att Sverige också utsatts för två terrordåd sent omsider insetts att vi inte kan undantas ens om vi hukar och försöker vara snälla och goda. Det som har predikats för oss sedan andra världskriget då vi var så hemska nazister och inte räddade judar tillräckligt.

Här kan ni läsa den sorgliga historien om en terrorfamilj, som Magnus Sandelin har beskrivit. Det är tre syskon från Göteborg, som alla har åkt för att ansluta sig till IS, och sedan återvänt till Sverige. Äldste brodern är hjärnskadad efter ett skott i huvudet och yngsta systern lever inte längre. Man tror att hon tog livet av sig. Hon hittades död i sin säng i april i år. Hennes treåring dog när han lekte med en handgranat för två år sedan hos IS. Här skrev jag om när det blev känt. Och hennes dotter blev omhändertagen av sociala myndigheter.

Här skrev jag förra året om att antidemokratiska organisationer får statsbidrag. Då betecknades Sverige som en islamofobisk apartheidstat av dessa. 

Här skriver Göteborgs-Posten att religiösa hatpredikanter styr islamistisk terror i Europa. 


Jihadister förklaras med psykologiska termer fortfarande.
Ingen granskar i grunden ideologin bakom.
Faksimil från Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar