onsdag 20 september 2017

Så mycket valfläsk!

UPPDATERAT
Det är verkligen sant att partierna inte bryr sig om väljarna annat än vart fjärde år. Och nu är det mer extremt än någonsin. Allt för att hålla det näst största partiet sverigedemokraterna utanför allt. Därför får också vänstern vara med nu tillsammans med miljöpartiet och socialdemokraterna. De har bildat sin egen lilla allians för att få behålla regeringsmakten. Men det är bara att tacka och ta emot att de sänker skatten för sådana som mig - fattigpensionärerna - och tar bort TV-licensen, vilken för fattiga människor inte ersätts med någon skatt. Ska bli verklighet 2019.

Regeringen har förberett det här under flera år och pratat om det efterlämnade skuldberget, men nu ska det döljas hur mycket vi måste offra för de nytillkomna i Sverige. Det ska investeras 93 miljarder i migranter och integration under de kommande åren. Risken är dock stor att grupper ställs mot grupper ännu mer nu när bostadsbyggandet har tagit fart, men dessa lägenheter är inte till för invandrare elller ungdomar, som inte är rika. Det lär bli ett innehållsrikt valår med ännu fler skjutningar plus mord och dråp. De ligger redan på 106 enligt min egen räkning av alla fall. Snart högt över den offciella statistiken från förra året som var just 106 fall.

Det blir förmodligen de nytillkomna svenskarna som vänder sig mest mot regeringen. De som kämpar hårt för att hitta en egen bostad efter att ha gullats med när de kom hit. Eller som måste bo som om det vore efter andra världskriget i Sverige. Då fick mina föräldrar egen bostad först efter flera år av andrahandsboende. Det är likadant nu. I Malmö kostade den dyraste bostaden nu för mer än 7.2 miljoner kronor. Marknaden är urstark för bostadsbristen är så stor i denna stad där befolkningen växer med 2 procent per år. De utrikes födda ligger på 33 procent av befolkningen i Malmö. I hela Sverige är siffran 18 procent av befolkningen. Siffror från 2016. 

Landet slits sönder av motsättningar och ännu har vi inte sett särskilt mycket av detta, men ett valår får alla att ställa sig på barrikaderna. Både yttersta höger- och vänsteranhängare. De enda som riktigt kan säga sanningen om tillståndet i landet är invandrare med mörk hy för vi alla som är vita är uträknade från början. Vi är rasister om vi yttrar oss enbart för att vi ser ut som vi gör.
18:57
Och finansministern skämtade om att apanaget höjs för att kungafamiljen växer, men det fick hon äta upp. Hovet gick ut och dementerade detta och berättade att det beror av att säkerheten på kungliga slottet i Stockholm måste stärkas och resten går åt till löner för personalen. Plus att priser blivit dyrare. 
En arabisk konstnär Mohannad Al Osaimi
 har målat så här provokativt.
Men är det inte så islamister ser Europas framtid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar