måndag 25 september 2017

Kalla Fakta avslöjar sverigedemokraterna

UPPDATERAT
Kalla Fakta i TV4 avslöjar i kväll klockan 20 att det inte går att kritisera sverigedemokraterna internt. Det är medlemmar som berättar om hot och trakasserier och i morse framträdde en av dessa i TV4. Det var Maddelen Larsson som meddelade att hon avgår från sin post i Falköpings kommunfullmäktige. Sverigedemokraterna har slagit ifrån sig innan programmet och menar att detta svartmålar partiet och att det inte är så allvarligt. Hanna Wigh, som är riksdagsledamot från Falköping för sverigedemokraterna lämnar nu partiet och blir politisk vilde. Det är fler medlemmar som framträder i programmet och berättar om korruption och att ingen i partiledningen lyssnar när det framkommer ekonomiska oegentligheter. Partiet är mycket toppstyrt och partiledaren Jimmie Åkesson säger i programmet att han inte känner till det som intervjuarna lägger fram. 
9:06
Här avgår sverigedemokraternas ordförande Johan Sandqvist i Eslöv, Skåne, efter nazistanklagelser. Han avgår av familjeskäl säger han. Mycket städning i partiet nu när det är valår. 
14:29
Sverigedemokraterna polisanmäler nu sig själva. De vet inte vem som anklagas för sexuella övergrepp, men de vill verkligen reda ut det här säger deras presschef Henrik Vinge.
26.9.2017
Hanna Wigh säger att hon återigen har namngett den man som utsatte henne för ett sexuellt övergrepp och att det var till Jimmie Åkesson när de möttes i TV4:as korridorer i morse. 
10:24
Här fortsätter jakten på sverigedemokraterna. De är inte som de andra partierna utan kommer ur BSS, Bevara Sverige Svenskt, det fulaste man kunde tänka sig på 80-talet. Men hur kommer det sig då att de har så många som säger sig vilja rösta på dem? Jo det är för att det är dumma väljare helt enkelt, som inte ens kan stava i Borlänge eller på andra platser. Väljarna är förda bakom ljuset av dimridåerna som ledningen för sd lägger ut. Jag skulle tro att det är därför som så många säger sig vilja rösta på sverigedemokraterna, för det har blivit nästan som i Tyskland, att det inte längre finns någon opposition att tala om. Alla partier är emot sverigedemokraterna och därför blev det aldrig något nyval då i början av 2015, som var utlyst om ni minns. Nej sverigedemokraterna skulle inte få ännu fler röster. Och där började nedgången för vår demokrati, som faktiskt inte är så gammal. Kvinnor har inte haft rösträtt ens hundra år ännu. Det fick de 1921. 
27.9.2017
Linus Bylund är Jimmie Åkessons högra hand och den som är anklagad för sexuella övergrepp på Hanna Wigh. Bylund har sagt till Aftonbladet att de har haft en sexuell relation av och till sedan 2012. 
19:02
Städningen i partiet fortsätter med att tre andra partimedlemmar får lämna. De har varit verksamma i Alvesta och Lessebo och så får Dalarnas ordförande lämna. Allt beroende av att det varit illojala mot partiet och misskrediterat andra partimedlemmar. 
Här sitter Hanna Wigh och ser glad ut bredvid Linus Bylund.
Det är honom hon nu anklagar för sexuella övergrepp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar