lördag 21 april 2018

Avicii var mycket sjuk

UPPDATERAT
En del människor får korta liv för att de sliter ut sig totalt. Så blev det med Avicii som var mycket sjuk i sitt liv. Pressen från publiken när han framträdde med musik blev så stor att han för att klara detta började dricka. Redan 2013 fick han svåra magsmärtor och tvingades ställa in i Australien. Då var det bukspottkörtelinflammation, som han hade fått så tidigt som 2012. Det finns inget botemedel utom att sluta äta och dricka alkohol. Han fick smärtstillande för att klara sig igenom detta.

Det nästa han råkade ut för var att blindtarm och gallblåsa togs bort år 2014 i Miami. Det blev smärtstillande igen och han tog upp till 20 mediciner per dag. Till slut klarade inte kroppen detta och han kunde inte längre turnera som DJ. År 2016 slutade han att åka runt världen med sin musik och började jobba på ett annat sätt. I studio. Avici är den lägsta nivån i helvetet inom buddhismen. Han lade till ett i för att få namnet unikt. Det är naturligtvis en tragedi att en så ung människa dör. Han hittades i går död i Muskat i Oman. Han blev 28 år. Vila i frid Tim Bergling!
22.4.2018
Jo det finns mer av Aviciis musik. Ett album var nästan klart säger Neil Jacobson på Geffen Records, som länge hade jobbat med honom och pratade med honom bara 48 timmar innan han dog. Han ska försöka sätta sig med familjen så fort alla har kunnat hämta andan och försöka göra det som Avicii själv ville. 
23.4.2018
Beatles gjorde 250 konserter medan Avicii gjorde fler än 800. I dokumentären om honom får han kämpa för att slippa göra fler. Alla ville det för de tjänade så mycket pengar på honom. Han själv lär ha tjänat en halv miljard på tre år. 

Här är hans hemsida. 
Här är dokumentären om honom. 

26.4.2018
Han ville ha frid, skriver familjen. Han orkade inte längre.  ”Vår älskade Tim var en sökare, en skör konstnärssjäl som alltid burit på stora existentiella frågor. En överpresterande perfektionist som reste och jobbade hårt i ett tempo som ledde till extremt svår stress. Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid.”
Faksimil från Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar