måndag 30 april 2018

Vi älskar Özz Nujen

Alla så älskar vi de som har sökt sig till vårt land och som dessutom utnyttjar våra system till bristningsgränsen. När de uppför sig som de värsta svenskarna och skattefuskar och dessutom vägrar att erkänna ens det minsta fel. När de har ett eget filmteam när de blir intervjuade av skjutjärnsjournalisten Janne Josefsson och trycker till honom så hårt som det bara går. 

När de slåss på gatorna precis som svenskar kan göra efter ett derby och bygger hus på Gotland för där är det mest likt utlandet i Sverige. När Özz Nujen ständigt svär sig fri från sitt hus där är det härligt att se. Nej han äger väl ingenting? Och gör han det så är det inte hans fel. Tala med den som har makten över huset och som har renoverat det. Vill hans svåger inte svara? Men det är i så fall Janne Josefssons fel. Svenskarna är skyldiga till allt. Kom inte här och klaga på några invandrare. Det var en strålande föreställning som Özz Nujen framförde i Uppdrag Granskning. Bravo!

Och här har Özz Nujen lagt ut hela intervjun, som han har filmat, på internet så att alla kan se vilken hemsk "65-årig gubbe" Janne Josefsson är och att han trakasserar barn! Özz Nujen säger att han föraktar det sättet att arbeta. Eller "jobba". Bravo!

Faksimil från Facebook. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar