måndag 2 april 2018

Överfallsvåldtäkt av rumänsk tiggare

UPPDATERAT
En rumänsk tiggare är anhållen i sin frånvaro för den överfallsvåldtäkt som inträffade i Ulvsunda i Bromma i Stockholm på långfredagen. Kvinnan gick och pratade med sin syster i mobilen när hon blev överfallen. Polisen vet vem mannen är och han är anhållen i sin frånvaro och misstänkt på sannolika skäl. Kvinnan var på väg hem från arbetet när hon blev överfallen inte så långt från T-banan. Den rumänske tiggaren är dömd tidigare för brott och polisen har ett samordningsnummer på honom

På påskdagen, i går, anmäldes ännu en överfallsvåldtäkt på en kvinna vid Frescati i närheten av Stockholms universitet. Gärningsmannen följde efter kvinnan från T-banan. Det kan vara samme gärningsman som i Bromma. Men det vet inte polisen ännu. Vi får hoppas att denne rumänske tiggare blir utvisad när polisen får tag i honom. Det finns bevis mot honom. Vi vill inte ha sådana personer i Sverige. Se upp alla kvinnor! Ni går inte säkra från T-banan och hem. Tyvärr.
3.4.2018
Mannen som utförde överfallsvåldtäkten i Bromma är gripen och anhållen på sannolika skäl. Mannen anhölls vid 17-tiden i dag. Polisen vill inte gå in på vad som gjorde att han blev gripen. Nedan meddelande från Åklagarmyndigheten. 
5.4.2018
Den rumänske mannen som är 36 år gammal begärs nu häktad. Han behöver tolk och är anhållen för en fullbordad våldtäkt.
14:52
Mannen är nu på sannolika skäl häktad för våldtäkten i Ulvsunda, Bromma. 
Faksimil från Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar