torsdag 2 april 2015

Jimmie Åkesson pressas i Expressen

UPPDATERAT
Nu får han återigen svara på frågor om partimedlemmar som har uttryckt sig olämpligt, men den här gången är det åtminstone inte kommentarer tio år bakåt. Det handlar förstås om det avslöjande av olika nämndemän med medlemskap i sd, som har avslöjats nu av Expressen. 

Precis som Jimmie Åkesson säger så är det lite underligt att detta undersökande av 6 000 nämndemän inte har lett till att mer än några sd:are har blivit avslöjade. I förrgår skrev jag om att en kvinna, en nämndeman som satt på socialdemokraternas mandat i Nacka tingsrätt, fick lämna för att hon hade uttryckt sig rasistiskt om den tilltalade i tingsrätten. Detta nedsättande uttalande skedde i en paus och hon inte visste att det hon sade gick ut till både den tilltalade och hans advokat i ett medhörningsrum.

Men Expressen kör kampanj mot sverigedemokrater så det är dessa nämndemän som avslöjas där. Och detta är ett parti som Expressen kan spotta på utan att någon invänder. Och om någon gör det får den veta att den är sverigedemokrat. Det är inte alla nämndemän som är rasister, men uppenbarligen finns de också inom socialdemokratin och kan till och med vara kvinnor. 

Och här är en jurist Hans-Ola Mårtensson, som tycker illa om många ting, bland annat asylsökande som han är ombud för hos Migrationsverket. Kan man skilja på yrke och privatliv? Får man uttrycka sina rasistiska åsikter fritt och ändå anlitas? Alla de asylsökande han har haft hand om har förlorat sina mål, enligt Sydsvenskan. Vilket parti han röstar på framgår inte.
3.4.2015
Här tror Mats Edman på Dagens Samhälle att Jimmie Åkesson blir nästa statsminister i valet 2018, därför att samhället kommer inte att klara att ta emot alla som vill komma hit till det förlovade landet Sverige.
I år har påskharen lagt påskäggen inomhus
för det är busväder där ute

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar