tisdag 14 juli 2015

Den som sa det han va det

UPPDATERAT
På den nivån befinner sig plötsligt Marita Ulvskog i dag när hon twittrar om den finländske finansministern Alexander Stubb: Tja det var killar som Alexander Stubb som mobbade min handikappade syster på skolgården, kläcker denna EU-parlamentariker ur sig på twitter. Så han gick i samma skola som hennes syster? Nä, det menar hon väl inte. Utan hon vill bara mobba Alexander Stubb, för att han som finansminister i Finland har fört fram Finlands linje i EU vad gäller Grekland. 

Marita Ulvskog (s) vill inte kommentera det hon har skrivit, men det är hon som har gjort det. Hennes konto är inte kapat och hon står för det hon har skrivit. Så lågt och dåligt som om hon var någon som kommenterade på en hatsajt. Varför ge sig på en minister i ett grannland? Detta faller genast tillbaka på henne själv. Den som sa det han va det. Som vi brukade säga till varandra som små, små barn. Men en del växer tydligen aldrig ur dessa skor hur gamla de än blir.
14:51
Eftersom hon blev bannad har Marita Ulvskog insett att hon uttryckte sig lite lågt. Hon ber om ursäkt. Men hon kommer aldrig att hålla tyst när "den i underläge" åker på stryk. Hon menar att det är Grekland som är i underläge. De som inte har lyft ett finger för att åtgärda varken sin industri eller något annat. De har levt på oss andra i EU. Någon har räknat ut att vi var och en, medborgarna i EU, har "lånat" Grekland 6 000 kronor. Per person således. Jag vill inte heller "låna" mer till dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar