söndag 28 februari 2016

Demokratin försvaras när moderaterna blir störst

UPPDATERAT
Moderaterna är nu största parti med socialdemokraterna på andra plats och sverigedemokraterna på tredje. Det är en realistisk syn på Sverige, som svenska folket visar upp. Äntligen har verkligheten slagit hål på propagandan att vi kan ta emot hur många som helst i Sverige och att landet hela tiden berikas av invandring. 

Det kan betyda att den parentes i Sveriges historia där det helt och hållet bortsågs från det reella med hjälp av miljöpartiet kan vara över. Men fortfarande så tänker detta parti återuppta invandringen i full skala så fort det bara går. Enligt Gustav Fridolin och miljöpartiet ska vi ta emot 150 000 flyktingar i år. Vi ska stå upp för humanistiska ideal i världen sade han i förrgår.

Men de humanistiska ideal som säger att vi behöver leva i ett land i lugn och ro finns inte i Gustav Fridolins värld, utan fortfarande är det alla andra, utom de som redan befinner sig i Sverige, som ska ömkas och tas om hand av oss som har det så bra. Med miljöpartiets politik skulle Sverige braka rakt åt undergången med överfulla bostäder och dåliga inkomster plus att alltmer skattepengar går till nya invånare. 

Göteborg är redan nu en av Europas mest segregerade städer, enligt Haisam A-Rahman som bekämpar terror i denna del av landet. Det får han inte säga i svenska medier, men väl i The Guardian i England. Och den trenden tycker således miljöpartiet ska fortsätta genom att ta hit ännu fler, som inte kan bli integrerade under överskådlig tid.

Det är en besvärlig sits för socialdemokraterna att de har med detta miljöparti i regeringen, som bara vill spä på de problem vi redan har i landet med extremister och våld av alla de slag. Brotten ökar i Sverige och de som står för dem är utifrån kommande mest. Under natten till lördag så tog polisen krafttag mot de kriminella som står på krogarna och slår sig för bröstet och är tuffa i Stockholms innerstad. Polisen fick tag i hundratusentals kronor med hjälp av kronofogden. Detta var ett ingrepp mot det upptrappade våldet. 
11:58
I Göteborg har man redan fått 144 miljoner mer i kostnader för flyktingar förra året. Staten betalar nämligen inte allt. Mest kostar som vanligt de ensamkommande barnen. Ett enda sådant barn kan kosta en miljon om året. Men det är först om ett par år som kommunen Göteborg drabbas fullt ut eftersom staten skjuter till det mesta under de två första åren. Det är främst utbildningen av de nytillkomna, som kostar mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar