måndag 22 februari 2016

Nekrofili och incest

Jo det är två förslag från LUF, ungdomsförbundet till liberalerna. Allt ska vara tillåtet och liberalt i samhället så visst kan folk lämna ett medgivande till sex efter döden och visst ska syskon över 15 år kunna ha sex. Jag blir knappast förvånad. Världen är upp-och-ned sedan länge. Och även tonåringar har blivit galna. Särskilt västerut i landet. Puh! Fast det här förslaget kom upp i Stockholm på ett årsmöte.

Förslagen ska inte tas så allvarligt säger nu LUF i Göteborg. Max Sjöberg, som är ordförande för LUF Väst tycker att reaktionerna har varit överdrivna och att man inte behöver ta förslagen så blodigt. Nähä. Man behöver överhuvudtaget inte ta politiker på allvar längre. Eller hur? Men Max Sjöberg tycker dock att det är bra med högt i tak och att det handlar om ideologiska principer. Det kanske emellertid inte passar så bra i realpolitiken inser han. Och kom nu ihåg att det är 15-17-åringar som står bakom dessa förslag. Och allt som verkar äckligt behöver inte vara förbjudet, säger han. Precis som LUF:s ordförande i Stockholm Cecilia Johnsson har sagt tidigare

Det är inte bara att det är äckligt utan att det är skadligt för människor och deras avkomma om syskon har sex. Det blir helt enkelt inavel och det är inte bra att liknande gener med kanske ärftliga sjukdomar förs vidare. Och att föreslå sex efter döden är väl mer passande i en skräckfilm än i ett politiskt ungdomsparti. Hur kan ens tanken komma upp i huvudet på tonåringar, som ska föreställa normala och politiska? Jösses! Finns det inte tillräckligt med problem i världen utan att så kallade politiska tonåringar ska gå bananas i Göteborg och Stockholm. Rensa upp i skiten!
23.2.2016
Carl B Hamilton kallar ungdomarna för "puckon" och det tycker Cecila Johnsson är hemskt. Han är ekonomiskpolitisk talesperson för liberalerna och menar att folk skrattar åt ungdomarna. Vilka fler samhällsutmaningar står på topp 100-listan för ungdomarna frågar han sig. Sex med flodhäst? Detta diskuterades i en sluten liberal gupp på facebook och nu är Carl B Hamilton utesluten ur den. Tråkigt att han ens brydde sig om att kommentera vansinnigheterna.

Lämpligt sexoffer? Nästa förslag för LUF Väst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar