söndag 7 februari 2016

Ship to Gaza levererade terrorister

Alexanda Kotey, 32, är en av de engelska terrorister som anslöt sig som radikal muslim till IS i Syrien. Där torterade han västerländska fångar, som var gisslan. Han har rötter i Ghana och i den grekiska delen av Cypern, men växte upp i England som en artig, lite reserverad yngling. När han konverterade till islam i 20-årsåldern fick han ett annat islamskt namn, skaffade skägg och började gå i islamska långskjortor. 

Kotey rekryterade andra studerande till IS i Syrien. Han umgicks med Jihadi John i England och de besökte moskén al-Manaar i Ladbroke Grove i London. Den grupp de båda tillhörde har länkats till terrordåden den 7 juli 2005, som utfördes mot tre tåg i tunnelbanan och en buss i London. Jihadi John dödades i november förra året i Raqqa av en drönarattack. Han anses ansvarig för halshuggningarna av journalisten James Foley och Steven Hotloff.

De brittiska fångvaktarna var de grymmaste har frisläppt gisslan vittnat om, och de var fyra som alltid bar mask, vilka utsatte fångarna för misshandel, vattentortyr och skenavrättningar. Det var britten George Galloway en ledamot av engelska parlamentet, som var fientlig mot Israel, som såg till att dessa terrorister kom iväg till Gaza ombord på skepp, som skulle leverera nödhjälp till Gaza.


6 kommentarer:

 1. Kära vän. Vad i all sin dar har Ship to Gaza att göra med någon av de människor du räknar upp? Jag har svårt att tro att du skulle välja att skriva det du gör fullständigt ovetande om vad Ship to Gazas mål är eller vilka som seglar med dem, så det återstår endast att du medvetet försöker göra de mest uppseendeväckande kopplingar som inte har något med verkligheten att göra. O tro mig, dina läsare kommer mycket snart att genomskåda dina intentioner med resultatet att allt du hädanefter skriver kommer att betraktas med skepticism.

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte att jag är din vän eftersom du heter Unknown. Ship to Gaza betyder bokstavligen skepp till Gaza och uppenbarligen har en del av terroristerna kommit den vägen. Engelsk polis lyckades hindra fler än de ovan nämnda från att avsegla med dessa båtar. Du får gärna vara skeptisk mot vad jag skriver och du behöver inte ens läsa det. Valet är helt och hållet ditt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara börja ned att be om ursäkt för att inte mitt namn kam med. Mitt namn är Charlie Andreasson o jag är en människorättförsvarare, en titel jag fått av Amnesty. När det gäller ditt påstående att Ship to Gaza fraktar terrorister är det minst sagt uppseendeväckande o fullständigt omöjligt då inget av dess fartyg ännu har nått Gaza.

   Radera
 3. Hej Charlie! Det är inte jag som påstår detta utan tidningen som jag länkar till ovan. Vänd dig till den tidningen med dina klagomål. Tack!

  SvaraRadera
 4. Det är dig jag vänder mig till. Vad du gör är att basunera ut felaktigheter o rena lögner. Var du tar dina påstående ifrån är helt irrelevant, o du gör dig skyldig till att, förmodligen helt medvetet då du inte avser att rätta dina påståenden, cementera uppfattningar som inte har någonting med sanningen att göra i syfte att vilseleda människor. I själva verket är konflikten mellan Israel o Palestina lätt att först. En nation, Israel, ockuperar o koloniserar, i strid med folkrätten, palestinskt territorium, medan palestinier, i enlighet med folkrätten, gör motstånd mot detta. Ship to Gaza, som du hänvisar till, försöker genom sina aktioner väcka människors medvetande om den, enligt IV Genèvekonventionen, illegala blockaden av Gaza. Vad du gör är att sprida ut dimridåer vad det hela handlar om, försöker klistra på en terroristetikett på en rörelse som agerar helt i enlighet med internationella lagar. Du, Ann, kan inte rättfärdiga ditt agerande genom att hänvisa till en obskyr artikel. Det är i själve verket ett mycket klandervärt beteende o det är därför jag vänder mig direkt till dig.
  Charlie Andreasson
  Människorättsförsvarare

  SvaraRadera
 5. Käre Charlie! Du är helt indoktrinerad och indränkt i extremvänsterns färger. Jag tycker lite synd om dig som inte begriper hur en journalist arbetar. Eller hur världen ser ut. Du kan inte få mig att sluta skriva, inte tysta den yttrandefrihet vi har i det här landet. Här kan du läsa när jag skrev senast om ship to Gaza. Det är inte särskilt kul läsning för någon som är så indoktrinerad som du själv. Världen har förändrats sedan du fick dina övertygelser. Ingenting är särskilt svart eller vitt längre. Klandra på så mycket du vill. Du är inte en domare över mig. Jag använder den yttrandefrihet som extremvänstern gärna skulle ta bort. Ni är inte bättre än de på högerextrema kanten. Det har jag sagt länge. Redan för snart fem år sedan ändrades förutsättningarna för vad som händer i Mellanöstern. Ifall du har grävt ned huvudet i sanden sedan dess kan inte jag hjälpa dig.
  http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2011/06/ship-to-gaza-utsatt-for-sabotage.html

  SvaraRadera