fredag 9 februari 2018

Britt Ekland, 75 år, deltar i Let´s Dance

UPPDATERAT
Britt Ekland, skådespelerska, har varit filmstjärna och Bondbrud, gift med Peter Sellers, sambo med Rod Stewart, TV-stjärna och kändis i hela sitt liv. Född på Östermalm i Stockholm 1942 och hon var bara 20plus när hon träffade filmskådespelaren Peter Sellers, som var 17 år äldre. De fick en dotter tillsammans Victoria född 1965. Men han var för jobbig att bo tillsammans med, bipolär, fast det visste hon inte då, men det var stora känslosvängningar varje dag så hon lämnade honom till slut. Men han var förstås ett stort geni. Hon var så ung då så hon var aldrig rädd, men hon kände att hon gick på äggskal varje dag. 

Hon berättar detta för Malou von Sivers och också om hur hon blev Bondbrud och att hon tyckte att det var en stor ära. Hon umgicks ett tag med brittiska hovet och deltog i fasanjakt då, vilket hon inte skulle göra i dag, men hon var så ung då med. Hon umgicks intensivt med den engelska prinsessan Margaret under tre års tid. Angående Meetoo så säger hon att för henne har det pågått sedan hon var femton år, tafsande och kramande fast hon inte ville. Men hon vågade aldrig säga ifrån. Den sista som tafsade på henne för 4-5 år sedan var en av dansarna i ett julspel när hon uppträdde i England. Och inte ens då sade hon ifrån för hon blev så paff.

Hon ska dansa tillsammans med någon nu i TV4, som hon inte avslöjar vem det är, men hon älskar dans och träningen för Britt Ekland börjar nästa vecka. Programmet Let´s Dance i TV4 börjar den 23 mars. 

12:20
Britt Ekland är den absolut äldsta som har deltagit i Let´s Dance. Gunde Svan som också ska vara med är "bara" 56 år. Arja Saijonmaa var med 2015, men hon var "bara" 70 år då. 


Britt Ekland vill inte missa något och hon gillar unga människor.
Plus att dansa.
Därför uppträder hon i Let´s Dance från den 23 mars.
Faksimil från TV4:as Malou efter tio. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar