torsdag 1 februari 2018

Pinsamt med Özz Nujen som krönikör

UPPDATERAT
Visst är det pinsamt att för att Özz Nujen är känd så är han krönikör i Expressen. Särskilt pinsamt och oerhört upprörande är att han uppenbarligen har anlitat terroristen Akilov för att bygga på Gotland. Själv känner han naturligtvis inte till något om detta, för han höll ju inte i bygget. Han vill inte bli ökänd. Expressen skriver om detta här. Özz Nujen har betalat ut 85 408 kronor till terroristen Akilov. Uppenbarligen svart, vilket Akilov också har bekräftat. Detta har heller inte deklarerats av Akilov. Det var komikerns syster Debbie och svåger Richard som höll i bygget. Hon är asyladvokat. Huset ägs av Özz Nujen och hans syster. 

Nu skriver han i Expressen att en ny underklass är skapad. "Sedan kan du som politiker alltid och närsomhelst – och som svar på vadsomhelst – kräva hårdare tag mot de lata, de kriminella och de ovilliga och oansvariga ”alltså mot den nya underklassen. Kräv ansvar och skrik alltid om hårdare straff. Längre straff. Mer straff". Ja tydligen identifierar sig Özz Nujen med denna "underklass" och han betalade Akilov från Uzbekistan för att jobba svart. Det är som det brukar regler och bestämmelser är till för de där dumma svenskarna att följa. Andra gör som de vill. Skatt? Nej det vill vi inte betala. Bara utnyttja det svenska systemet. Özz Nujens bolag har en vinstmarginal på 54 procent. Fint! Då har bolaget råd att också betala skatt.
3.2.2018
Här skriver Dagens Media om att Özz Nujen har gått till angrepp mot medier och då också Expressen där han jobbar samt Aftonbladet. Det var Hela Gotland som först rapporterade om att pengar hade överförts till Akilov från Özz Nujens syster, svåger och far. Özz Nujen menar att ingen polis har varit intresserad av att ta kontakt med familjen angående detta. Ja en terrorutredning är inte detsamma som en utredning för skattefusk. Olika bord hos polisen. 

Utdrag ur terroristen Akilovs bankkonto.
Han fick 85 408 kronor svart
av familjen Nujen. 

Faksimil från polisens förundersökning. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar