lördag 6 maj 2017

Hatet på internet når nya nivåer

UPPDATERAT
Ni vet att det finns hat på internet och att det var enklare förut när inte så många använde detta medium, men ju fler som finns där desto större vågor av hat, som ofta inte går att komma åt. Hatet sköljer över alla som vågar yttra sig i någon utsträckning och jag tror att detta att låta hatet flyta förbi och iväg är att göra världen en tjänst. Att inte ens låta hatet nudda vid er utan försvinna ut i  den oändliga etern. 

Alla människor som hatar mår mycket dåligt. De försöker desperat lägga över detta hat på andra och det bästa de kan tänka sig är att få mothugg, för då ökas hatet. Det är vad de vill. Alla ska känna samma onda känslor som de själva. De tror också att de kan bli av med sitt eget hat genom att försöka få andra att framstå som hatets bärare. Det är naturligtvis dömt att misslyckas, för de flesta människor träffas inte av sådana känslor. Varför skulle de? Humor kan ta bort hatet och förvilla de hatfyllda. För humor är de hatandes värsta fiende. De som vet bättre kan också bara genom att säga ordet "glädje" känna detta starkt inom sig. Skratta er igenom resten av denna välsignade dag och upplev den i stark gemenskap med alla lyckliga människor!
16:34
Stina Wollter är den som senast har berättat om allt hat. Hon är dotter till Sven Wollter och hon kunde inte skriva något alls på internet vad hon än skrev så bemöttes hon av detta hat. Den 1 januari 2018 kan det eventuellt bli möjligt att bemöta kränkningar och hot på internet, men nu är det ingen idé att bry sig. Stina Wollter har anmält brev som har kommit till henne med hot hos polisen, men inte det digitala. Hennes barn har förföljts på instagram. 
9.5.2017
Här visar det sig att det går att komma åt hatare. Om de skickar brev i form av mejl. En 55-årig kvinna har dömts för olaga hot till villkorlig dom och dagsböter för att hon hotade två journalister på Aftonbladet. Det är som jag skrev här mest kvinnor 40 plus som hotar. Det är min upplevelse. De mår tydligen så dåligt att de måste bli offentliga i sitt hat och riskerar därmed att hamna i domstol.  
11.5.2017
 I dag dömdes en "känd" skådespelare och komiker till en månads fängelse för att ha hotat Aftonbladets journalister Daniel Swedin, Fredrik Virtanen och Oísin Cantwell. Det är skådespelaren Jonas Inde, som är dömd berättar DN Kultur.  Jonas Inde har också i grova ordalag angripit ett hovrättsråd och en polis. Jonas Inde ser sig själv som ett offer för samhället och kvinnorna. Det började tydligen med hans mamma och han har blommat ut i hat mot Marie Backman i en vårdnadstvist och har skrivit om sin alkoholism. Han började som komiker i Killinggänget. 

Skrattande bebisar.
Faksimil från Google.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar