söndag 14 maj 2017

Prinsessan Dianas älskare slåss för sitt liv

UPPDATERAT
James Hewitt som har varit prinsessan Dianas älskare fick en hjärtattack och dessutom hjärnblödning och kämpar för sitt liv på sjukhus sedan i går. Han är bara 59 år och har inte haft det lätt i livet sedan prinsessan Dianas och hans affär avslöjades. Han bor med sin mamma i en tvårumslägenhet i Exeter. Han har aldrig gift sig och kom aldrig över den romans han hade med prinsessan. Han förnekade för bara några veckor sedan offentligt återigen att han är pappa till prins Harry, som liknar honom. Affären med prinsessan varade mellan åren 1986-1991, men prins Harry är född 1984. Rykten är dock svåra att ta död på i det skandalälskande England. 

Han har sagt att han har kvar alla de 64 kärleksbrev han fick från prinsessan Diana och att han kanske testamenterar dem till prinsarna William och Harry. Men han har tidigare försökt att sälja dem och sagt att han har blivit erbjuden 4 miljoner pund för dem. Dock sålde han dem aldrig utan ångrade sig. Han har också sagt att NSA, USA:s säkerhetstjänst,  har kopior som avslöjar hur medlemmarna lever inom den kungliga familjen. Prinsessan Diana erkände år 1995 att hon hade haft en affär med James Hewitt. De båda brukade träffas i en stuga i Devon, som tillhörde Hewitts mor. I prinsessan Dianas släkt Spencer har många rött hår och prins Harry brås uppenbarligen på sin mors släkt. 
15.5.2017
En familjemedlem säger att James Hewitt mår bättre, att han var väldigt frisk som ung så han är stark. Men läkarna gav honom en liten chans att överleva senast i förrgår. Han blev sjuk för två veckor sedan i en sjukdom han redan hade, som inte har avslöjats. Kanse för att ingen visste vad som var fel då. Han skulle under behandling när han fick en infarkt och en stroke. Familjen vill förstås vara opitimistisk. Men hans tillstånd var kritiskt. Han var under intensivvård och väntas befinna sig på sjukhus nu i flera veckor. 


Prinsessan Diana delar ut pris vid en polomatch till James Hewitt på 90-talet.
Faksimil från Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar